Kamer nodigt FDF uit voor gesprek over klimaat

Tweede Kamer wil met FDF in gesprek over bijdrage van boeren aan klimaatneutrale maatschappij.

Deel dit topic

Reacties

De kamer moet stoppen met dit gezwam over NIKX.
jan 10
Stap in de goede richting.
+2
Jannus
Quote Reactie van @jan 10:
Stap in de goede richting.

Vind ik ook,FDF komt zeer radicaal over maar de grondbasis op te komen voor boeren gezinnen en beter verdien perspectief klinkt zeer ambitieus maar als je nergens begint en je ook nog een niet laat horen dan ben je helemaal totaal geen knip voor de neus waard.

Let wel dat je niet de alleen heerschappij hebt op het platteland maar heb niet veel demonstraties meegemaakt die morgen 2 jaar nog steeds aan de deur rammelen en dat zal men toch wel met me eens zijn
+3
hypotheekboer
Hierbij de betreffende presentaties op de FDF jaarvergadering die de aanleiding zijn voor het gesprek met de Kamer. Voor iedereen die ze nog niet gezien heeft zeker een aanrader(ook voor niet FDF leden).

Presentatie Mitloehner:

Presentatie Ballerstedt:

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij , klimaat , tweede kamer en fdf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0