Bennie



[quote]“Bennie Jolink vindt iets

Oerend hard......#normaal #op1 t.co/5U4HJUwpXj__[/quote/]

Bron

Jef on Twitter
twitter.com

Deel dit topic

Reacties

+2
weurding
Doet de mening van bennie er toe? troef is ie al een poosje niet meer
+2
slagroomvla
Begint een sneu figuur te worden...
+8
weurding
@slagroomvla het schroefje wil de draad niet meer pakken
mlkvhoudr
Hij zegt niks onzinnigs dat die op kaaggestemd heeft moet die lekker zelf weten die werd ook ontzettend omhoog geschreven en gepraat in de media alleen daarom zou ik er al niet op stemmen, nu denk ik overigens dat volt nog een slechtere keuze is maar het is een vrij land hè.....
+1
Realisme
@mlkvhoudr ja het alleen geen podium geven aan bepaalde groepen vind ik een zwaktebod. Als je daaraan begint dan krijg je zeer selectieve censuur ondanks dat ik ook niets met FVD heb
Bartlehiemboer
Geloof dat ik helemaal niet meer naar Benie's wil luisteren. Loopt aardig synchroon. Weglopers in Den haag, weglopers bij Friesland Campina. En daar is de Bennie....
weurding
@Bartlehiemboer verwar je de bennie's niet met elkaar?
+1
@weurding haha.. topopmerking
Albert Altena
Totaal niets inhoudelijk waarom?
+1
Hans van Bergen
Kijk ff naar de tevreden blik van Pechtold als Bennie zegt dat hij Volt stemde. Mensen Volt is gewoon D66. Toen de eerste exit poll kwam om 2100 uur na de verkiezingen en d66 hoog scoorde was de NOS, toevallig, in deventer bij een Volt bijeenkomst en de aanwezigen juichtten luidkeels toen d66 op winst stond.
+3
George
@Hans van Bergen Volgens mij had ie wat anders gestemd op een haar zegt ie , maar weet niet op wie? Op Kaag? Maar hij zegt dat ie eigenlijk op Volt had moeten stemmen. Maar het geluid is erg slecht.
Voor mij hoeft Bennie ook niet meer op TV te komen .
Zijn muziek leeft voort maar zijn mening kan ie beter voor zich houden na een leven lang plattelandsfans gehad te hebben waarvan hij er nu toch tegen het hoofd stoot.
Voor de duidelijkheid , ik was nooit een Normaal fan.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @George:
op een haar zegt ie

Op Kaag had ie gestemd zegt ie.
+3
George
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
Op Kaag had ie gestemd zegt ie

Wanne lul.
ted9
@Hans van Bergen Echt een min mannetje is die Pechtold.
+1
hans1980
Gelukkig vond ik normaal altijd al bagger
+1
George
@hans1980
Oerend Hard vind ik nog wel gaan maar inderdaad was het meeste niet echt goed. Net zoals Doe Maar dat was ook niet echt goed , maar toch lijken dat tegenwoordig sympathieke mensen.
Vrienten is schijnbaar ook flink ziek hoorde ik gisteren op de radio.
+1
Grondboer9
@George komt omdat je aan de verkeerde kant van t land bent opgegroeid😜
+3
matt
@George deurdonderen vond ik wel mooi
George
@matt
Ik ben altijd meer een Earring fan geweest en gebleven. 😄
weurding
@George lijkt me ook wel een man voor oorringetjes ja🤣
George
@weurding
Nee ik niet hoor , maar de Earring is/was helaas een fantastische groep.
+1
Bartlehiemboer
@hans1980 Ze hadden wel uitzendingen over het prive leven van de band leden. Daarmee ben ik al afgehaald. Hierin vertelde Bennie onder andere dat hij niets ophad mat de boeren maar tja, hij kon er wel aan verdienen. En zo waren er meer van die uitspraken. Maar, ik denk dat velen onder ons leuke avonden hebben gehad met Normaal op het podium.
Hij was denk ik altijd al met een verdeel en heersspel bezig .. boeren burgers kloof creëren. Het verschil is nu dat hij door de mand valt.
de Thijs
Die zit er alleen nog voor zichzelf. Hij wil graag weer in het nieuws zijn, dan moet je radicale uitspraken doen want..dat scoort.
jammermaarhelaas
Even geleden kwam hij met de opmerking dat de boeren zelf maar eens met een plan moesten komen voor de stikstof problematiek in plaats van slechts protesteren.
Hij had het gehele LC met eigen plan dus blijkbaar ook al gemist.
+2
Bekkink
Sinds Bennie verhuisde uit haaksbergen, is het achteruit gegaan. Daar zat ie tussen de boeren en had ie een jachtgebied. Elk jaar een buurt en jacht bbq. Werd hij ff "lieke zat deur de buurte..." en het verstand stond weer goed....
Das wahr einmahl...

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
26
DEELNEMERS
17
WEERGAVES
0