BBB-voorvrouw verbaasd: 'Moeten we dan ons mond houden?'

Bij Op1 spreekt Roger van Boxtel zich uit over het vele aantal debatten van de laatste tijd. Fractievoorzitter Caroline van der Plas is verbaasd en vraagt zich af of de oppositie voortaan dan maar zijn mond moet houden.

Deel dit topic BBB-voorvrouw verbaasd: 'Moeten we dan ons mond houden?' (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

+2
Vdejong
Krijg je met het nieuwe communisme; iedereen monddood
+2
Weidezicht
Die boxtel zat daar alleen om kaag te verdedigen. Jammer dat die ferry mingelen zo langdradig was. Die wilde wel een punt maken, maar kwam niet tot ze punt.
+3
Porky
@Weidezicht hij kwam niet tot zn punt omdat die linkse lamlul van een presentator hem regelmatig onderbrak als hij zijn punt wou maken, wat een vies links zooitje is dat op1 zeg
Markus
Ik heb Caroline gehoord bij het debat mestbeleid. Daar had ze ook beter haar mond kunnen houden. Tekstje opdreunen die voor haar was gemaakt en dan weer vertrekken. Net alsof het een moetje was om ons tevreden te houden. Klonk niet echt gemeend allemaal.
+2
Johannushoeve cv
@Markus kan jij wat beters voor de sector doen dan of partijen die voor ons op komen ?
+8
de jonge
@Markus de rest in de kamer zit op de telefoon spelletjes te spelen volgens mij....
+3
weurding
@Markus als ik jou reacties zo naar boven haal is het enigste wat jij vooral doet afgeven op BBB
Jaap40
@weurding @markus is net nieuw hier volgens mij... @Markus
+2
weurding
@Jaap40 verkeerd gelezen, meende niet nieuw, nee had zijn reacties teruggelezen, moppert al maanden op bbb
+2
EMotie
@Jaap40 Nee hoor.
Namens het cda plaatst hij op dit forum al langer berichten.
Hoe diep kun je zinken als partij?
+1
Jaap40
@EMotie beetje sneu voor @Markus
+1
Markus
@EMotie ik ben geen cda lid. Heb er wel op gestemd de laatste keer. Maar best wel grappig dat BBB-ers zo bezig zijn met of je een cda-er bent.
+1
EMotie
@Markus Ga eens serieus aan het werk. Daar heeft Cda alle energie en tijd voor nodig. Daarna mag je hier weer spelletjes spelen.
Markus
@EMotie stal en erf liggen er keurig bij. Althans kreeg compliment vandaag. En hoe is het met jou buro?
+1
Vario512
Quote Reactie van @Markus:
stal en erf liggen er keurig bij. Althans kreeg compliment vandaag. En hoe is het met jou buro?

De foto's van zijn bedrijf zijn deze week online gekozen. Om daar nu de draak mee te steken, vind ik wel een beetje onder de gordel.
+1
EMotie
@Vario512Deze Markus wil graag CDA aandacht. Ronald weet vaak wie er achter zit. Spelletjes spelen met mensen. Leuk bedacht door het cda en vvd.
Hij vindt het walgelijk.
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @weurding:
het enigste wat jij vooral doet afgeven op BBB

Zal wel een LTO-er zijn.
+2
pieta
Quote Reactie van @Markus:
k heb Caroline gehoord bij het debat mestbeleid. Daar had ze ook beter haar mond kunnen houden

Daar maakte Tjeerd de Groot een sterk punt. Caroline gaf iets aan in de richting van de maatregelen opleggen waar de problemen waren. Daar stak Tjeerd direct op in door de zand/loss gebieden in Limburg/Brabant en de daarmee gekoppelde maisteelt te benoemen. Het probleem zit niet in de maisteelt denk ik. Eerder bij de vollegrondsgroente denk ik en/of wat er opgebracht wordt. Of de gehele nitraatgehalten worden ergens anders door veroorzaakt. Dat kan uiteraard ook nog.
+6
Smitjuh
@Markus als eenmansfractie debatten bijwonen, ze actief volgen en er aan deelnemen, terwijl ze ook soms tegelijkertijd worden gepland: dat is niet makkelijk. Dat het koste gaat van de inhoudelijke bijdrage dat is goed voor te stellen, zie je energie maar eens op peil te houden. Om dan meteen te zeggen dat het een moetje was en dat het niet gemeend was vind ik erg oordelend. Om te kunnen doen wat zij allemaal doet, midden in die slangenkuil in Den Haag, moet je ontzettend gepassioneerd zijn. Volgens mij doe je haar te kort met je voorbarige conclusie.
de Tank
@Markus ik denk dat bbb de snelst groeiende partij zal zijn mochten er nieuwe verkiezingen komen.
+3
puntertje
Roger kreeg het niet eens voor elkaar treinen te laten rijden als er een paar blaadjes lagen.
Binnen D66 maar ook bij de gewenste coalitie splinterpartijtjes schreeuwen ze nu allemaal hoe 'zuiver' Kaag wel niet is omdat ze aftreedt. Maar ze heeft opzichtig gefaald. En als 'diplomate' was ze ook vreselijk dom door niet in te schatten dat wanneer je je eerst moralistisch opstelt bij een motie van afkeuring over een ander je jezelf vervolgens ook klem kunt zetten als het jou gebeurt. Dus niet zuiver maar hooghartig dom en dat voor een 'diplomate'...
+1
BertK
@puntertje Allemaal politiek. Cda boos maken door besluit niet vooraf met Bijleveld te delen. Ze wordt graag hoofdrolspeelster in een kabinet met D66, GroenLinks en PvdA, misschien ook Vvd maar liever links volk dat naar haar luisteren wil.
+4
puntertje
@BertK Och, Kaag is niet gebaat bij nieuwe verkiezingen want ze krijgt dan de rekening van haar falen en hooghartigheid. Dus ze bindt in en gaat zich naderhand weer als ´winnaar´ gedragen. Voor een diplomate is ze vreselijk doorzichtig en voorspelbaar.
+8
achterhoeker2
Caroline vd Plas valt positief op ,maar de rest vd kamer heeft idd last van geldingsdrang, elke keer die gespeelde verontwaardiging, zelf een gefakde snik in de stem wordt niet geschuwd.
Alles om maar een amendementje te scoren, het onderwerp boeit ze niet als ze maar voor de camera komen.
+9
Weidezicht
@achterhoeker2 vond caroline gister wel beetje mat. We verwachten wonderen van haar, maar ze moet wel uitkijken. Iets met veel hooi en 1 vork. Nieuwe verkiezingen zou perfect zijn. Denk dat bbb dan sowieso 1 of meerdere zetels ectra krijgt. Kunnen ze het werk, beetje verdelen. Denk dat femke ook wel wil lukken op een tv scherm.
+2
huub
Beetje hypocriet zijn we ook wel. De PvDD was ook al eens recordhouder debatten aanvragen. Toen was het commentaar niet van de lucht.
+1
Erco
@huub het gaat wel om wat voor debatten hé? En pvdd en debatten dan weet jij wel genoeg
+1
-Jan-
Quote Reactie van @Erco:
En pvdd en debatten dan weet jij wel genoeg

PVDD is ontstaan uit de weerzin tegen het antivaccinatiebeleid van onze landbouw (organisaties) en de daaruit ontstane ruimingsbeleid opkomende uit de varkensperst en MKZ.zelf zie ik korte lijnen met netwerk grondig dat ook in die zelfde hoek zich naar voren werkt want diana saarman was toen al actief in de anti bioindustrielobby
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden telegraaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!