Brand in stal met kalveren, brandweer rukt uit met ploegen uit hele regio

Bij een brand in een schuur met zestig kalveren aan de Oijense Bovendijk in Oijen is donderdagochtend veel rook vrijgekomen. De melding van de brand kwam rond zeven uur binnen, een halfuur later was het sein brandmeester al gegeven.
De zestig kalveren hadden last van de rook en worden door een dierenarts nagekeken, meldt een woordvoerder van de brandweer. De brandweer rukte met ploegen uit de hele regio uit om het vuur te blussen.
 Brand in stal met kalveren, brandweer rukt uit met ploegen uit hele regio (omroepbrabant.nl)

Bij een brand in een schuur met zestig kalveren aan de Oijense Bovendijk in Oijen is donderdagochtend veel rook vrijgekomen. De melding van de brand kwam rond zeven uur binnen, een halfuur later was het sein brandmeester al gegeven. De zestig kalveren hadden last van de rook en worden door een dierenarts nagekeken, meldt een woordvoerder van de brandweer. De brandweer rukte met ploegen uit de hele regio uit om het vuur te blussen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ploegen , rook , vuur , brand , stal , kalveren , dierenarts , schuur en brandweer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!