Shell bouwt megafabriek voor biobrandstof in Pernis

DEN HAAG - Olie- en gasbedrijf Shell gaat een grote fabriek voor biobrandstoffen bouwen op het terrein van zijn raffinaderij in Pernis. De fabriek in de Rotterdamse haven gaat 820.000 ton biobrandstoffen per jaar produceren, zoals duurzame vliegtuigbrandstof en biodiesel. Daarmee wordt het de grootste in zijn soort in Europa, aldus het olie- en gasbedrijf. Hoeveel Shell in de fabriek investeert, maakte het concern niet bekend.
 Shell bouwt grote fabriek om biobrandstoffen te maken in Rotterdamse haven (nu.nl)

Shell gaat een grote fabriek voor biobrandstoffen bouwen op het terrein van zijn raffinaderij in Pernis. De fabriek in de Rotterdamse haven gaat 820.000 ton biobrandstoffen per jaar produceren, zoals duurzame vliegtuigbrandstof en biodiesel. Hoeveel het olie- en gasbedrijf in de fabriek investeert, maakte het niet bekend.

 Shell bouwt megafabriek voor biobrandstof in Pernis (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden biobrandstof , duurzaam , telegraaf en shell geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!