Boeren blokkeren Natura-2000 gebied Wierdense Veld

Tientallen trekkers blokkeren sinds vanmorgen tien uur het natuurgebied Wierdense Veld. De boeren hebben de ingang bij De Schaapskooi in Nijverdal afgesloten waar wordt gewerkt aan natuurherstel.

Bron

Boeren blokkeren Natura-2000 gebied Wierdense Veld
rtvoost.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
weurding
T is me ook een kolder allemaal
Kars
Zeg tegen die gedeputeerde dat een kassenbouwer moet bellen. Over die 124m2 een kas zetten en dan kunnen ze zelf het klimaat regelen is veel goedkoper dan 40miljoen uitgeven om een een waterwingebied te gaan vernatten!!!
Toch helemaal van de zotte. Elk minuscuul onzinnig plantje m2 wordt aangehaald voor die natuur. Dit beleid gaat die natuurorganisaties nog is dik tegen zich werken.
+1
BertK
@Kars Voor de helft van dat geld kan je die gedeputeerde met behoud van salaris rond laten lopen met een gieter.
+1
duitser
Oh jee. DTOT is los 💪
j h p
Voor die 40 milj kunnen ze heel wat bussen op en neer laten rijden naar het Bargerveen, wat zal het zijn 40/60 km, ook ooooo zo'n uniek stukje cultuurgrond.
Jan-T
De natuur is dit jaar al verbeterd wordt er verteld.?
Toch wel gek toch na een mooie natte zomer.
Terwijl de voorgaande jaren zeer droog waren.

En dat voor 40 mio Een mooie regen zomer scheelt nog al wat euro's ??.
Echt intelligent komt het niet over van de beleidsmakers en zijn namaak rapporten.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!