Politie verwijdert Greenpeace-activisten bij pand Tweede Kamer

DEN HAAG (ANP) - De politie is begonnen met het verwijderen van activisten van Greenpeace, die actie voeren bij het tijdelijke gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag. Vooralsnog zijn een stuk of tien actievoerders op de begane grond voor het gebouw aangehouden en weggevoerd.
 Greenpeace beklimt tijdelijk pand Tweede Kamer om natuurschade stikstof (nu.nl)

Activisten van Greenpeace hebben het tijdelijke gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag beklommen. Ze vragen met hun actie aandacht voor de natuurschade die wordt veroorzaakt door stikstof.

 Politie verwijdert Greenpeace-activisten bij pand Tweede Kamer (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - De politie is begonnen met het verwijderen van activisten van Greenpeace, die actie voeren bij het tijdelijke gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag. Vooralsnog zijn een stuk of tien actievoerders op de begane grond voor het gebouw aangehouden en weggevoerd. Het bericht Politie verwijdert Greenpeace-activisten bij pand Tweede Kamer verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden voeren , grond , politie , tweede kamer en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!