Maker van kaas zonder koemelk krijgt miljoenen



Quote:
Formo, het bedrijf dat zuivelproducten maakt zonder gebruik van koemelk, heeft voor $50 miljoen aan financiering opgehaald. De start-up kweekt mozzarella en kazen uit plantaardige producten zoals soja, haver en amandelen.

Deel dit topic

Reacties

+1
Kringloper
Koetjes zijn binnenkort niet meer nodig?
+5
Eerst die groene-kippen-zonder-kop zeuren dat het slecht is dat vee een dieet heeft dat deels bestaat uit sojaschroot, en ook zeuren dat amandelplantages zo slecht zijn voor het milieu (en dat met de beker amandelsap aan de bek).

En nu trots dat zijn omdat ze een zuivel-achtig product uit soja en amandelen willen maken.

Walgelijke lui..🤬
+1
bio boer
@somerled-delremos denk dat je die mensen niet eens zo veel kunt verwijten ze zijn gewoon goedgelovige die alles geloven wat de groene en duurzame kliek ze wijsmaken daar nu heilig van overtuigd zijn
grös
@bio boer
Mensen word eerst angst en een schuldgevoel aangepraat, jarenlang smeltende ijskappen en brandende regenwouden in de media, boze tienermeisjes, en dan ja, men weet de oorzaak, het is de veehouderij !! Maar gelukkig er is een oplossing, vreet dit vegan product! En u hoeft zich niet meer schuldig te voelen.
Die mensen snappen toch niks van landbouw en mest is door de media in hun beeldvorming ook alleen maar slecht dus weg er mee.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0