Ook IPCC erkent dat hun broeikasgasberekeningen niet kloppen

De deugkneusjes kunnen niet langer ontkennen dat de lange- en korte koolstof cyclus niet bij elkaar opgeteld kunnen worden blijkt uit een eigen nieuw IPCC-rapport.

Deel dit topic

Reacties

ted9
Normaal staan nieuwe rapporten van het IPCC op de voorpagina van elke linkse krant....
Grondboer9
@ted9 staat in de Telegraaf, dhvn en nu.nl
Dus het word niet verzwegen
+1
somerled-delremos
@Grondboer9 nu.nl? Ik zie het niet staan op de voorpagina. En ook niet op de voorpagina van hun ‘klimaat’ gedeelte, ‘overig’ gedeelte of ‘wetenschap’ gedeelte. Ik zie het eigenlijk helemaal niet. Zal wel ver weg gemoffeld zijn.
+7
puntertje
Hein Schumacher vroeg zich af waarom we wel iemand op de maan kunnen zetten maar de KLW niet volledig geaccepteerd krijgen. Om dezelfde reden dat varkens niet kunnen vliegen Hein, sommige dingen kunnen nou eenmaal niet.
+2
puntertje
@puntertje Overigens zakt ´PlanetProof´ nu ook weer volledig door z´n hoeven. Zelf nadenken daar bij SMK was niet zo´n sterk punt, liever verwees men naar de ´breed geaccepteerde´ mening (jawel, meer was het niet) van het IPCC. Nu die schoorvoetend toegeven dat hun pro-vega houding wetenschappelijke onzin is zal over een jaar of 5 SMK ook wel eens gaan kunnen overwegen buiten de ivoren toren te kijken. We wachten het af.
familie pelle
Leo’s vriend, kom der maar in. 🤣
Leo,s vriend
@familie pelle Vertel, waarin?
+2
familie pelle
@Leo,s vriend oh , ik moest nog effe denken aan je opmerking;
Quote:
. Begrijp me goed, ik kraak niemand af, maar er werd hoog opgegeven over de sprekers, en dat komt er eentje met dit verhaal.

Ik weet dat je dit later nuanceerde maar wellicht dat het verhaal op het fdf congres grotere consequenties kan hebben dat je in eerste instantie inschatte.
+3
Leo,s vriend
@familie pelle Ja, ik stelde het eerst een beetje ongenuanceerd, maar het ging mij alleen om het afkraken van technische maatregelen zoals oa de lto ze voorstelde, en nu iemand via de fdf er over begint is het halleluja.
Als je mij kende wist je dat ik het helemaal met Mitlohner eens ben. Ongeacht of hij het voor welke organisatie ook presenteert.
hans1980
Link
+2
BoerBart

(klik om te vergroten)

+2
Bekkink
Heel langzaam ontwaakt Nederland. Ik denk dat er ergens een berekening is gemaakt, hoe Nederland er over 10 a 15 jaar uit ziet, met veel te weinig boeren...
De natuur gaat nog harder achteruit, want de slaven zijn gestopt. Werkgelegenheid op het platteland is drastisch gedaald. De stadsen die verhuisd zijn willen weer in de stad wonen. Leegloop.....
Zullen de boeren dan toch iets goed doen...🤔
+1
hans1980
Zeer belangrijk nieuws voor de boeren
Nu nog de valsbeschuldigingen van het stikstof verhaal aanpakken
Kars
Ben benieuwd wanneer een negatief tegengeluid komt. Op dit rapport.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koolstofrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
2.503
TREFWOORDEN