Landsadvocaat adviseert boer vergunning af te pakken, LTO reageert fel

„Het intrekken van vergunningen van boeren accepteren wij onder geen beding." LTO roept minister Schouten en de Tweede Kamer op het plan dat in het AD staat meteen naar de prullenbak te verwijzen.

Deel dit topic Landsadvocaat adviseert boer vergunning af te pakken, LTO reageert fel (melkvee.nl)

„Het intrekken van vergunningen van boeren accepteren wij onder geen beding." LTO roept minister Schouten en de Tweede Kamer op het plan dat in het AD staat meteen naar de prullenbak te verwijzen.

Nieuwsgrazer

Reacties

+1
John Spithoven
Een activistische landsadvocaat, waarvan het kantoor in het beklaagde bankje zit, bemoeit zich met beleidszaken.
Voor het geval dat deze heren mee lezen, gaan we niet inhoudelijk in op zijn bewandelde weg artikel 5.4 lid 2 van de natuurbeschermingswet en een verwijzing naar artikel 6 lid 2 van de habitat richtlijn.
+1
sorry
@John Spithoven
Corrupt advocatenkantoor dat nu aan de leiband loopt van de Haagse elite omdat die hun status als landsadvocaat kan intrekken wegen enkele fraudezaken.

mr-online.nl/ander-kantoor-moet-landsadvocaat-word…
BertK
Een bericht als dit wordt niet zomaar de wereld ingestuurd en zal echt wel enige juridische onderbouwing hebben.

Wat ik mij afvraag, stel blabla stikstofemissie blabla economisch belang...
Wie wel en wie niet en waarom?
Kolencentrale op de Maasvlakte telt mee voor heel Nederland, meer effect maar ook groter economisch belang. Anderzijds grote add blue installatie voor paar miljoen oid en uitstoot is minimaal.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!