LTO fel tegen plan om vergunningen boeren in te trekken

„Het intrekken van vergunningen van boeren accepteren wij onder geen beding." LTO roept minister Schouten en de Tweede Kamer op het plan dat in het AD staat meteen naar de prullenbak te verwijzen.

Deel dit topic LTO fel tegen plan om vergunningen boeren in te trekken (melkvee.nl)

„Het intrekken van vergunningen van boeren accepteren wij onder geen beding." LTO roept minister Schouten en de Tweede Kamer op het plan dat in het AD staat meteen naar de prullenbak te verwijzen.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

Jannus
Het zal mij benieuwen hoe lang het duurt voor de LTO oproept om opnieuw DH plat te leggen,blaffende honden bijten niet zegt men daar
+1
kanniewaarzijn
@Jannus Hebben ze nog niet getekend bij het kruisje?
Jannus
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
getekend bij het kruisje?

Dat bedoel ik..
BertK
@Jannus Hopelijk zijn er voor LTO ook grenzen. Nu ff niet willen praten zou wel het minste zijn wat ze kunnen doen.
labella
@BertK die zitten al met z'n allen bij Carola op schoot.
+2
Ruitenboer
Was de landsadvocaat ook maar zo consequent bij de hoogovens, maar dat maakt niets uit die mogen nog 15 jaar iedereen daar ziek maken
+4
j h p
Waar was de LTO oktober vorig jaar toen het wetsvoorstel natuurherstel en stikstofreductie wet naar buiten werd gebracht, die wet maakt het mogelijk, nee LTO was meen ik redelijk tevreden hoe deze wet net voor het kerstreces door de kamer werd gejaagd. FDF stond in november wel in Den Haag.
Ze zouden consequent moeten handhaven op NB vergunningen, ja weet ik zijn ook veel boeren de dupe, maar dan ligt binnen no time het hele land op z'n gat.
+1
slagroomvla
LTO dacht dat ze de pas-melders gered hadden, naar nu blijkt zijn die al lang afgeschreven...

Het gaat nu nog om de bedrijven MET nb-vergunning, hoe werk je daar mee af?
@slagroomvla En de oude hinderwetters ??? ook exit .
cjw73
@Detukkeroettwente gewoon geen vergunning en door gaan, mogen de grote bedrijven ook.
+2
George
@Detukkeroettwente
Dat ben ik.
@slagroomvla ' LTO dacht dat ze de pas-melders gered hadden'. En ze waren bang dat er in de formatie anders veekrimp scenario's op tafel zouden komen te liggen. Door als sector een beetje meebuigen hoopten ze dat te voorkomen. Nou dat is lekker gelukt
😪
1
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!