Van der Eijk domineert Noord-Hollandse zomerkeuring

Bolleholster Anya 4 van Marcel van der Eijk uit Twisk heeft de Noord-Hollandse zomerkeuring in Middenbeemster gewonnen.De keuring was een eenmalig initiatief, omdat de keuringen in Opmeer en Middenmeer dit jaar afgelast werden.

Zeventig koeien aanwezig
Anya 4 werd uit ongeveer 70 aanwezige melkgevende dieren gekozen als algemeen kampioene. De Gold Chipdochter was ruim ontwikkeld en voorzien van veel upstanding. Ze troefde in de middenklasse daarmee nipt de roodbonte balanskoe Terbeek Absolute Glenda (v. Absolute) van Frans-Jan ter Beek uit Muiden af.

veeteelt.nl/sites/default/…
Het kampioensduo middenklasse met links kampioene Bolleholster Anya 4 en daarnaast de roodbonte reservekampioene Terbeek Absolute Glenda

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
Tijdens de kampioenschappen legde cameraman Piet Janssen van Blik op de Koe alle kampioenen vast.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0