Van der Plas mijdt Prinsjesdag uit protest tegen kabinet

DEN HAAG (ANP) - Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) zal Prinsjesdag niet bijwonen uit protest tegen het demissionaire kabinet, dat in haar ogen de Tweede Kamer schoffeert. Ze hekelt dat de pers eerder plannen krijgt te zien dan de Tweede Kamer. Ze heeft daar al eerder over geklaagd, maar druppel voor haar is dat afgelopen week plannen uitlekten om boeren te kunnen onteigenen om de schadelijke stikstofuitstoot te beperken.

Deel dit topic Van der Plas mijdt Prinsjesdag uit protest tegen kabinet (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Tweede Kamerlid Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) zal Prinsjesdag niet bijwonen uit protest tegen het demissionaire kabinet, dat in haar ogen de Tweede Kamer schoffeert. Ze hekelt dat de pers eerder plannen krijgt te zien dan de Tweede Kamer. Ze heeft daar al eerder over geklaagd, maar druppel voor haar is dat afgelopen week plannen uitlekten om boeren te kunnen onteigenen om de schadelijke stikstofuitstoot te beperken. Het bericht Van der Plas mijdt Prinsjesdag uit protest tegen kabinet verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

Reacties

+6
Boerbakje
Benieuwd wanneer het kwartje valt dat de dagelijkse gang van zaken in de tweede kamer net zo een theater is als de derde dinsdag van september.
+9
Bartlehiemboer
Zou mooi zijn als er meer partijen haar voorbeeld volgen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden boeren , protest , tweede kamer , uit , den haag , pers en stikstofuitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!