Frans van den Hurk haakt af als bestuurder FrieslandCampina

Melkveehouder Frans van den Hurk stopt per direct zijn werkzaamheden als bestuurslid van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. en als lid van de raad van commissarissen van Koninklijke FrieslandCampina N.V.

Deel dit topic

Reacties

+2
labella
En weer springt er een kikker uit de kruiwagen....
+1
Vdejong
Was dat niet degene die laatst vroeg om de vlag uit te hangen?
+1
hans-hans
hans-hans
@hans-hans dit is hem die stopt bij Friesland Campina?
(Ik ken hem niet )
George
@hans-hans
Mooi filmpke.
Bartlehiemboer
@Vdejong Wij hebben rond gereden, nergens een vlag gezien....De enkele opgehangen vlag wat we uit de media halen lijkt me van boeren die rond de 65 zijn.
Er is geen reden tot een feestje?
+4
Gerrit v Schaick
@Bartlehiemboer hier een van een melkveehouder van 36😎

(klik om te vergroten)

weurding
@Bartlehiemboer kwamen gistere terug uit Ommen en op 50km echt meerdere malen op route vlaggen gezien, gewoon ophangen, al is het maar voor een week, anker en cohorten wrijven zich in handen bij zoveel negativiteit, en ja, ik voel ook wel nattigheid bij de toekomst rfc
+4
Weidezicht
@weurding joh, al is het maar als soort reclame uiting naar de consument. Die zal naam en logo herkennen, en misschien speelt het dan in de winkel in het onder bewustzijn nog mee. Zullen ergens toch denken, hee die boer bij naast het dorp hangt zo n vlag, die melk zit hier in mijn pak. Als ze al zoveel jasr bestaan zullen ze wel goede produkten maken.

Toestanden of niet, hang op dat ding. Het beleid veranderd niet door de vlag in de prullenbak te gooien. Of 100 procent moet hem met een klachtenbrief erbij retour sturen.
Bartlehiemboer
@Weidezicht (Als ze die boer op de hoek dan maar aardig vinden..)
+3
Melkboer16
@Weidezicht Hier in de buurt wapperen de vlaggen nou juist bij de boeren die kritisch zijn op vergaderingen.
Het is ook een beetje vreemd dat velen de coöperatieve zuivelwerker met een toonaangevende melkprijs zo fel bekritiseren.
Een coöperatie ben je met z’n allen in goede en slechte tijden.
De vlag niet ophangen is ook een beetje kuddegedrag van leden die zelf geen visie hebben.
Ze kakelen een beetje na wat de “eileiders” op fora verkondigen
pa
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
Wij hebben rond gereden, nergens een vlag gezien

Misschien dat uwes aan een bril moet???
hans1980
Als ratten springen ze....
david2
Snel zinkend schip verlaten.....
+1
George
Ik ken m niet maar op het filmpje komt ie goed over. Sympathieke gast .
+1
hans1980
@George de goeie gaan altijd
Melkboer16
@hans1980 dat zeggen ze ook als er iemand dood gaat
van Ittersum
Alle emoties en feiten naast ons neergelegd. Zonder dat iemand ook maar weet op welke onderwerpen deze bestuurder niet verder mee kon, gebeurt dit niet bij alle verenigingen, partijen, organisaties en waar dan ook? Zou heel opmerkelijk zijn dat iedereen alleen maar ja_knikt. Wees blij dat er leden en/of bestuurders zijn die zeggen : stop en niet verder!!! Blijft altijd wat van hangen binnen een organisatie, partij of vereniging. En of dat bij een damclub waar dit ook gebeurt of een groot concern is maakt niet uit. Of het altijd vruchtbaar is geweest zo'n beslissing, tijd zal het leren.

Nee, tis geen wegwimpelen van iets, de hele zuivel zit nu in een moeilijke positie/periode. Daar hoef je geen actief boer voor te zijn omdat te zien of te weten.
hans1980
@van Ittersum schijnt dat hij een whiplash had en geen ja kon knikken
+3
Melkboer16
@hans1980 met iemands gezondheid spot je niet!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0