Melkveehouder legt met buren pluktuin aan

Melkveehouders Piebe en Marijke Dijkstra in Stiens hebben samen met hun buren 'Pluktuin Dokkumer Ee' aangelegd. Gedeputeerde Douwe Hoogland (PvdA) opende zaterdag de tuin in het grasland bij de Dokkumer Ee.

Deel dit topic

Reacties

diekman
De melkveehouders worden alle dagen kaal geplukt.
Bartlehiemboer
Dit is zo belachelijk. Is een bedrijf dat met crowd funding overeind blijft door dit soort acties. Lijkt mij dat als je nu alles weg plukt de insecten/vlinders schuilplaats dus ter plekke worden vernielt. Terwijl zodra de klaprozen geplukt zijn, ze al slap hangen. Ziet er leuk uit voor de bühne de groenlinks stemmers maar slaat kant nog wal. Dat ons gedeputeerde (Natuur) van provincie Friesland zich hier voor geroepen voelt dit te openen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0