Kraan loopt 5 a 6 per uur

Beste, onze Atlas AB 1202 loopt amper 5 a 6 km/uur. Dit is echt heel weinig. Iemand enig hoe we deze sneller kunnen laten lopen alsmede waar we terecht kunnen voor originele tweedehands onderdelen aan eerlijke prijs?
Dank voor alle hulp!

Deel dit topic

Reacties

+2
wim-same
Dan staat hij in de lage gearing. Hij schakelt met lucht, dus als je niet genoeg luchtdruk heb, of een ventiel dicht zit, dan gaat hij niet harder.
+1
DBRaymond
Ok dankjewel voor deze zeer waardevolle en gewaardeerde informatie… In principe maakt deze lucht genoeg of er zou ergens lucht moeten ontsnappen. Maar we denken dat niet. Hoeveel bar hebben we nodig en welke ventielen dienen open te staan?
+3
wim-same
@DBRaymond Het is al zo lang geleden dat wij die Atlas AB 1202's hadden. volgens mij zat er een schakel ventiel voor de stoel. En op de vloer een intrap ventiel om de pompen serie te schakelen, zodat hij ook dubbel zo snel reed.
+2
Fendt926Driver
Sloot didam heeft wel veel atlas delen.
En op marktplaats atlas intypen kom je ook ergens een atlas demonteer bedrijf
+2
nhfendt fan
A van dodewaard zetten die doen nu terex maar in het verleden altijd atlas ook is terex volgens mij gewoon de opvolger van atlas
+1
draaipiet
Ik weet het ook niet zeker meer, maar volgens mij kan je onder bij de tandwielkast ergens een lucht cilinder zien bewegen tijdens het schakelen zie omcirkeling foto 1
Volgens mij is de schakelhandel die @wim-same bedoeld ergens in de cabine te vinden lijkend op de omcirkelde deel van foto 2

(klik om te vergroten)

Foto 1 tandwielkast

(klik om te vergroten)

Foto 2 luchtschakelaar
+2
wim-same
@draaipiet Ja klopt piet, dat is de lucht schakelaar, en onder kan je dan ook een lucht cilinder zien bewegen.
+1
wim-same
@draaipiet Alleen is dit geen Atlas AB 1202, want die had nog geen servo.
+1
draaipiet
Quote Reactie van @wim-same:
is dit geen Atlas AB 1202

Het gaat om het zoeken van de luchtschakelaar in de cabine 🤣🤣🤣
DBRaymond
@wim-same Ik lees hier dat Atlas AB 1202 nog geen servo heeft, en dat klopt natuurlijk. Wat zijn de verschillende van een Atlas AB 1202 met Atlas 1302D/E?
+1
DBRaymond
@draaipiet @wim-same Dankjewel, dit helpt echt voorruit, jullie bezitten duidelijk een zéér ruime kennis van deze machines!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden groen , geel en blauw geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN