Leden NMV sturen bestuur naar huis

De leden van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond (NMV) kiezen voor vernieuwing. Het oude, door conflicten geteisterde bestuur treedt terug en daarvoor in de plaats komt eerst een interim-bestuur.

Het interim-bestuur moet worden aangesteld op een nieuw te beleggen algemene ledenvergadering in de periode voor december. Dan moet ook een besluit worden genomen over een voorgestelde statutenwijziging.

Deel dit topic

Reacties

+1
Koeien boertje
Nou jeroen, stel een top team samen.
mlkvhoudr
Een koers bepalen lijkt mij de eerste taak van en interim bestuur dan pas de poppetjes zou ik denken maar ik ben dan ook geen bestuurder....
+3
Wolswinkel
Quote:
maar ik ben dan ook geen bestuurder....
Reageer @mlkvhoudr

@mlkvhoudr Maar jij wordt binnenkort toch naar voren geschoven las ik een keer?
mlkvhoudr
@Wolswinkel 😆zeg nooit nooit maar dan. Dan hebben er al heel veel bedankt voor ze bij mij uitkomen😆
Er zijn zat mensen te vinden met meer kwaliteiten dan ondergetekende.....
+1
Wolswinkel
Quote:
Er zijn zat mensen te vinden met meer kwaliteiten dan ondergetekende.....
Reageer @mlkvhoudr

@mlkvhoudr Niet zo bescheiden. Ik kijk niet zo snel meer op tegen topmannen als vroeger. Ben je bestand tegen het ons kent ons cultuurtje en ben je ook nog eens wars van oppertunisme dan ben je mijns inziens de juiste man op de juiste plaats(mits je wel over de nodige voelsprieten beschikt..) binnen een sector die op de slachtbank ligt. Succes!🙂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0