Postercampagne tegen zuivel gaat door dankzij crowdfunding

Actiegroep Dier&Recht verlengt haar campagne 'Stoppen met zuivel'. De posters met forse kritiek op de zuivelsector zijn langer zichtbaar in vijf grote steden dankzij een crowdfundingsactie.

Bron

Postercampagne tegen zuivel gaat door dankzij crowdfunding
nieuweoogst.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

Jannus
.
+1
grös
Ben ook wel benieuwd wie die "crowd"(funding) is, toevallig ook aantal bedrijven in de voedselindustrie?
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @grös:
benieuwd wie die "crowd"

LNV?
arnold
Had de rechter 50.000 euro moeten eisen,deze 5000 euro lachen ze om.
Twentsch Land
Misschien wel bewust ..... voor het oog een uitspraak gedaan wetend dat de laster gewoon door gaat.

@arnold
matt
@Twentsch Land 1 poster mag niet meer,andere 2 wel.
arnold
@Twentsch Land Dat lijkt me wel zeker,rechtzaak gewonnen laster gaat door.
We hebben een nietsontziende organisatie tegenover ons,oog om oog tand om tand.
arnold
@arnold Denk dat er binnenkort een oproep komt om helpen om de laatste boeren uit Nederland te verjagen,ze beginnen met een opkoopregeling en daarna onteigening!
grös
@arnold
Zocht gister oude uitzending op kwam bij bnnvara.nl er ineens zo'n sneu filmpje op van stallen met wat kalveren waar het heel donker was.
hans-hans
De posters zijn volgens mij nu wel illegaal en dat is nu wel een beetje raar of ongepast om dat in een gemeente te tolereren door burgemeester of gemeenteraad want die posters zijn niet meer legaal of heb ik het niet goed ?
matt
@hans-hans niet goed nee
+2
Grondboer9
Het beste is nu geen aandacht meer geven, ook al gaat dat tegen al m’n principes in. Laat het maar doodbloeden, wij, en devwel denkende burger weet wel beter!
+2
Bennie Stevelink
Dankzij de rechtszaak hebben ze de actie qua media-aandacht aan de melk. Nu is het voor Dier&Recht zaak om de de actie aan de melk te houden. Daarvoor moet de actie wel goed gevoed worden. Dat doen ze met growdfunding, dat kost hun zelf geen cent.
Jannus
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
ze met growdfunding, dat kost hun zelf geen cent.

Het is sommige mensen aangelegen om met narcistische campagnes anderen te schofferen en te kleineren oftewel het calimero syndroom en als je dan met een paar duiten zo iemand weet te laten groeien dan voelen ze zich heel wat en gaat het van kwaad naar erger.

Kritiek sta ik open voor maar als men zich als kleine kinderen gaatgedragen vind ik een draai eenmalige om hun oren gerechtvaardigd en moet je ze gewoon stilzwijgen en laten uithuilen
casev
Een poster is toch gewoon overheen te plakken met een andere poster? Moet toch lukken met die dwangsom van 5000 per dag. Of gaan die centen in de zak bij carola?
hans-hans
@casev als je reclame maakt zoals op bushokjes moet je denk ik een soort van toestemming hebben van .................? en die verdiend er waarschijnlijk ook aan ? ik weet niet hoe het zit maar zo dacht ik het
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!