Reacties

+1
hans-hans
Goed nieuws
+1
Taeke Brottner
En hoe nu verder?
+3
Vee en Veldlust
Het wordt tijd voor nieuwe verkiezingen.
+2
Detukkeroettwente
NEDERLAND heeft RECHTS gestemd, of je doet hier wat opuit of we gaan over in een dictatuur.
+2
Twentsch Land
Richting communisme....

@Detukkeroettwente
+2
puntertje
2 splinterpartijtjes die een verbond aangaan omdat ze alleen niets meer voorstellen en zich vervolgens gaan gedragen als verkiezingswinnaar en zich opwerpen als de redder van de natie is ook wel een beetje vreemd. Jesse zijn rol is uitgespeeld, zelfs zijn eigen partij is op hem uitgekeken. Hij wil niet weer 4 jaar in de kamer dus dacht hij op deze manier een positie als vice-premier te bemachtigen. Na een (korte) regeringsperiode waarin hij standaard zou gaan roepen dat de (milieu)regelingen niet ver genoeg gaan om zijn imago op te vijzelen zou hij dan naar verkassen naar één van de vele organisaties die als kernactiviteit hebben boe te roepen tegen hen die niet klakkeloos aannemen dat zij gelijk hebben: het is de schuld is van kapitalisten die tot doel hebben de aarde te verwoesten. Een vet betaalde baan in de eigen ´wat zijn wij moreel hoogstaand´ bubbel.
+2
kanniewaarzijn
Dit spelletje kennen we zo langzamerhand wel: " We gaan het echt niet doen, ECHT NIET"! Om uiteindelijk uit te komen op: "Tja, ìemand zal de verantwoordelijkheid moeten nemen, we hadden geen keus"...
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , vvd , pvda , groenlinks en informatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!