22

Wie krijgt het straks in de wereld voor het zeggen?



Quote:
Kunstmatige intelligentie, blockchain, robotisering. De wereld verandert rap. Bedrijven als Apple en Google steken natiestaten naar de kroon. Het wordt tijd dat de macht opgeschaald wordt, vindt het World Economic Forum. Pas op dat de democratie niet het kind van de rekening wordt, waarschuwt prof. Bob de Wit.

Deel dit topic

Reacties

+5
Veel van wat je te zien krijgt is gebaseerd op leugens, alles is gericht om de wereld in 't systeem te krijgen van geen weg meer terug en je minderwaardige afhankelijke slaven van de maatschappij maken.
Quote Reactie van @groeier:
je minderwaardige afhankelijke slaven van de maatschappij maken.

Zal op de lange duur nooit lukken want het individu zal altijd in eerste plaats voor zichzelf zorgen en zijn/haar directe naasten en omdat boeren altijd op de eerste rang zitten van eerste directe levensbehoeften zal het lastig worden die in dat keurslijf te blijven behouden,er zal een kleinere kringloop ontstaan waar die maatschappij het het nakijken heeft of het zal toe moeten treden tot die kleinere economie.

Het communisme is ook zo ten gronde gegaan omdat de boeren op hun eigen stukje harder werkten dan op de gemeenschappelijke,je ziet dat nu al in de argwaan naar de NGO's die het maar lastig vinden geen boeren aan het werk te kunnen krijgen in hun stramien
+4
@Jannus
Laten we het aub nog proberen te voorkomen.
Heb er trouwens best wel een hard hoofd in als ik zo eens rondkijk hier in zombieland. 😞
ibb.co/HTCT6pJ/
@Jannus beste Jannus

Dat het eerste stuk van je reactie een realistisch scenario kan zijn zijn er het wel over eens.

Stel dat dit waarheid wordt heb je dan wel eens nagedacht over hoe je deze transitie gaat maken.
Helemaal als dit voor de zittende macht ongewenst is.
Hoe ontworstel je je aan het systeem er zijn zoveel stokken om mee te slaan en het ondernemen op die manier onmogelijk te maken.

Ik moet toegeven ik heb ook niet overal een antwoord op maar denk hier de laatste tijd best vaak over na.
+1
Quote Reactie van @Boerbakje:
ik heb ook niet overal een antwoord op

Zolang je nog vragen hebt,heb je ook nog wat te wensen maar onderneem bij hetgeen je je goed voelt en je niet laten opjagen door maatpakken want dat is het gevaarlijkste
@Jannus Ook mijn gedachte.
Zorgen dat je niet in die fuik terecht komt.
+3
Tijd FDF ook hier orde op zaken stelt , rutte en kaag opsluiten en DE sleutel in de middelandse zee gooien , vut ter met.
+1
@Detukkeroettwente als we die gaan inpolderen komen we de sluitel weer tegen 😅
+1
@TheTruemanShowFrankema
@YoutubeTheTruemanShowDoorFrankema

Wel een lange zit, maar je haren gaan recht op je kop staan.
@groeier

Ook weer een avond kijken waard. Komt er op neer dat naar verwachting deze Covid vaccins, die het lichaam aanzetten tot produceren van spike eiwitten, die in belangrijke mate achter blijven in de geslachtsorganen, tot verminderde vruchtbaarheid gaan leiden. Plus dat de placenta zich niet meer goed zou kunnen ontwikkelen, waardoor een zwangerschap niet voltooid zal worden.
Indien dit juist is betekend dit een drastische vermindering van het aantal geboortes.

Wat ik mis is de goede kant van vaccineren, los van de genoemde nadelen van het huidige Corona vaccin.

Want hoe zijn we van Aujeszky af gekomen... vaccineren op zichzelf heeft dus ook een goede kant, en werkt ook.
+1
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
Wat ik mis is de goede kant van vaccineren, los van de genoemde nadelen van het huidige Corona vaccin.

Ze geeft ook veel goede argumenten om niet te vaccineren. Wel doen blijft een eigen keuze in dit verhaal, maar een vaccin is alles dan de juiste natuurlijke weg.

Want hoe zijn we van Aujeszky af gekomen... vaccineren op zichzelf heeft dus ook een goede kant, en werkt ook.

In de dierhouderij is dat eerder een optie om de voedselvoorziening te waarborgen, plus financiele overwegingen, algemene gezondheidsrisico's, dierwelzijn.
@jammermaarhelaas
Dan heb je het nog over dieren.
Het is vanzelfsprekend dat we polio niet meer kennen in onze omgeving.
We zijn praktisch allemaal geënt als kinderen, als je dat niet bent moet je je omgeving dankbaar zijn dat ze een schild vormen om jou te beschermen.
+1
@Noorderling

Ik wordt misschien niet goed begrepen, ben voor vaccineren, vandaar ook mijn Aujeszky voorbeeld, dat was dan wel bij dieren, maar toont aan dat het gewoon werkt, en dit was voor mij ook reden om mezelf te laten vaccineren tegen Corona. Ben ook als kind reeds gevaccineerd.

Alleen na het horen van het hele verhaal van de spreekster kun je wel vragen stellen over bijwerkingen en de omgang daarmee door de overheid. Ik ben voor wetenschap, en dat betekend eerlijk met elkaar op de bal spelen, niet op de man, en juist dat laatste is wat te vaak gebeurt, er moet een gezicht gered worden van een hoge ambtenaar (zie alleen al het mondkapjes gedram in dit land).
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
Want hoe zijn we van Aujeszky af gekomen... vaccineren op zichzelf

Klopt helemaal maar daarna schiet het door door te stellen dat we wel van het vaccineren afkunnen voor beter exportposities met als gevolg dat hetgeen we in 1997 (varkenspest) en 2001 (MKZ) hebben meegemaakt en tot grootschalige ruimingen ter bestrijding van een uitbraak de opkomst van de PvdD tot gevolg heeft gehad.

Is het verantwoord bij elke vorm van ziekte uitbraak(aujeszky,pest,mkz,vogelgriep,etc etc) opnieuw het ruimingsdraaiboek voor de dag te toveren en dan als boer te stellen diervriendelijk bezig te zijn??
+1
@Jannus

Eens.

Maar ik ben misschien verkeerd begrepen. Wanneer het verhaal van spreekster klopt dan is hier geen sprake van wetenschap maar van politiek, en worden daarbij belangrijke zaken onder de pet gehouden.
Wat mij betreft mag tegen alle door jou genoemde dierziekten gevaccineerd worden, ruimen is wat mij betreft middeleeuws.
+1
@jammermaarhelaas hoor het veel in mijn kringen leeftijd rond de 30 dat ze het vaccin niet willen vanwege de geruchten dat het iets met je vruchtbaarheid doet voor de zeker heid niet doen op je 30e is carona nog niet erg grote bedreiging je weet tegenwoordig de waarheid niet meer is de politiek nou wel met goede bedoelingen bezig of niet 🤷‍♂️ alle bronnen die het tegendeel beweren kun je vaak ook vraagtekens bij stellen of het wordt ons gedachte goed langzaam naar bepaalde gedachte gekneed ? Sta er vrij blanco in hou beide opties open
+1
@bio boer Tja de mening over de prikjes.
Laten we niet teveel afdwalen voor je het weet gaat het topic op slot😬
@Boerbakje het lijkt mij sterk dat co zich stoort aan mijn opmerking zo lang de discussie maar normaal wordt gevoerd
@bio boer Het middel wordt misbruikt door gasten die het als pressiemiddel gebruiken of door gasten die er financiële belangen bij hebben. Daar mag je best vraagtekens bij hebben zonder meteen complotwappieantivaxer te zijn.
Verder sluit ik me bij @Boerbakje aan⬆️
+1
Waarschijnlijk een brutale chinees.😁
Eerst ontkennen ze Klaus Schwab te kennen, dan van The Great Reset geen actieve herrinering, nu komt de WEF om de hoek of van achter de schermen vandaan dat het alles niet snel genoeg gaat, wordt wakker.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
22
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0