ZLTO: 'Criminaliseren PAS-melders ronduit verwerpelijk'

ZLTO heeft het handhavingsverzoek van 'Mobilisation for the Environment' en 'Vereniging Leefmilieu' aan het adres van PAS-melders krachtig van de hand gewezen. 'De uitspraken van jurist Valentijn Wösten dinsdag in de Brabantse dagbladen gooien nog maar eens olie op het vuur', verklaart voorzitter Wim Bens.

Deel dit topic

Reacties

de jonge
Nou poe poe, krachtig van de hand gewezen.... ik denk dat de mob met vollenbroek zich nu wel serieus achter de oren beginnen te krabben...:😂
Taeke Brottner
@de jonge #OPTOEREN werkt beter?
+1
de jonge
@Taeke Brottner men vergeet nog al snel blijkt..... ook al vergeten dat de lto direct bij de eerste voorstellen al bij het kruisje wilden tekenen omdat het niet zo gek leek?? hoe was het dan met de pasmelders gekomen?
Taeke Brottner
@de jonge Zeg het maar. Hoe staat het nu met de PAS-melders?
de jonge
@Taeke Brottner daar zijn ze nog steeds mee bezig en anders waren ze waarschijnlijk al einde oefening geweest zonder goede regelingen
+2
matt
@de jonge latente ruimte was dan al ingepikt.
de jonge
@matt klopt helemaal
Kars
ZLTO hebben die nog actieve boeren?
Taeke Brottner
Ik lees dat ook FDF de dreiging handhaving wegwuift. Strijders.

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN