Wordt de Grand Prix alsnog afgelast? Johan Vollenbroek gaat de strijd aan, donderdag is het uur U

gelderlander.nl/nijmegen-e-o/…

Deel dit topic

hans1980

Laatste  |  

Reacties

+1
BertK
Nederland zou in zijn hempie staan, zo niet voor L . L.
Kan Schiphol ook wel opdoeken.
+11
RFCer
@BertK misschien is dat gewoon het beste, dan keert driekwart Nederland zich tegen dat achterlijke beleid en wellicht brand er dan ook is een keer een lampje in Den haag
+2
IJsseldelta
@RFCer In Den Haag zitten zo weinig heldere lichten, daar gaat nooit een lampje branden.
+1
Twentsch Land
Wat het ook wordt .... dit zal meer media spektakel brengen waar de consument zich meer en dieper in zal verdiepen dan een boerenoptocht met een mening.
Boerbakje
@Twentsch Land Of de boeren krijgen de schuld oplossingen te blokkeren.
+1
puntertje
Waar is ons aller mediageile Tjeerd, die kan nu toch prachtig oreren dat wanneer je de veestapel halveert je wel 4 grand prixen kunt organiseren. Kom op Tjeerd, pak je kans want logica is toch niet het sterkste punt van mensen die jouw achterban vormen.
+3
kanniewaarzijn
Verwacht er maar niet teveel van; de "onafhankelijke" "recht"erlijke macht meet met minstens 10 maten.
+3
de jonge
Als vollenbroek dit ""verliest"" is het toch helemaal 100 punten duidelijk hoe de vork in de steel zit met de staat, en johan vollenbroek......
+3
casev
@de jonge als hij het wint mogen ze wel een peletonnetje ME-ers in zn straat zetten, want hij word gelynched...
Weidezicht
@casev hij verschanst zich tijdelijk in een strandhuisje. Op zandvoort....
+3
puntertje
@casev Johan doet het alleen pro forma zodat hem niet verweten kan worden dat hij alleen het houden van vee onmogelijk wil maken.
de jonge
@puntertje ja ik ga er vanuit dat hij het verliest.........
puntertje
@de jonge Sterker nog, hij hoopt zelf dat hij verliest. Het zou hem en zijn clubje de naam 'stikstofwaanzin' opleveren als de race verboden wordt en hem een plaatsje geven naast Willem Engel en andere idioten. Hij past daar volgens mij overigens naadloos tussen.
+6
weurding
@puntertje manneke is zo mager dat ie bijna overal tussen past😄
Albert Altena
Als Vollenbroek verliest geeft hem dat een lekkere imago deuk
+10
Grondboer9
Hopen dat hij wint, zodat straks ook de rest van Nederland hem uitkotst.
+5
weurding
@Grondboer9 hoop gewoon dat ie gelijk krijgt, is van de zotte dat prinsje nooitgenoeg wel groen licht krijgt en anderen niet, sowieso kolder om te racen in de duinen maar dat is een andere materie
Cowboy3
@weurding This midden in een N2000 gebied, zal hier wel uitgekleurd zijn.
Nood breekt wet en waar een wil is, is een weg.
+1
robbies
Als je in de buurtvan Zandvoort boert, kun je best maar even naar Prins Pand bellen. Voor een paar miljoen kan hij het risico van afgelasting afkopen
+2
slagroomvla
Als de mob geen gelijk krijgt kunnen velen met dat vonnis in de hand nogmaals bij de rechter langs, stikstof is stikstof en natuur is natuur!
hans1980
@slagroomvla idd
Er wordt misschien lachwekkend en onhaalbaar, onrealistisch beacht maar :
Wanneer het om stikstof gaat is het reuze Intressant wat gaat de rechter doen zijn natura2000 voor NOx ongevoeliger dan NH3 ?

Kan emotie/,geld het winnen van Aerius???

Bijzonder Intressant en zeker boeren nabij natura2000 gebieden kunnen wat met deze uitspraak zeker!
bio boer
@hans1980 ik weet niet hoe het zit met de verguning als zij kunnen garanderen dat het geen exstra nadelige gevogen heeft mag het en anders niet
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @hans1980:
en zeker boeren nabij natura2000 gebieden kunnen wat met deze uitspraak zeker!

Nee hoor, zo'n "recht"er zegt gewoon: "dit is van groot maatschappelijk belang en goed voor het toerisme". En boeren zijn dat nu eenmaal niet. En zo kun je altijd alle kanten op.
+1
kanniewaarzijn
@slagroomvla Tja, maar voor boeren hebben ze nu eenmaal een andere maatstok! We kunnen nu mooi zien hoe de "recht"spraak (niet)functioneert.
marcsterreborn
@kanniewaarzijn Tja, maar voor boeren hebben ze nu eenmaal een andere maatstok

En hoe zou dat nou komen?
+2
matt
@marcsterreborn ja hoe komt dat leg eens uit 🤔
kanniewaarzijn
@matt Ik ben ook benieuwd!
+1
matt
@kanniewaarzijn komt niks,tis hetzelfde als met zijn voedselbos ook niks.
j h p
De rechter zal een afweging maken van wat het grootste algemene belang is, want daar zullen beide partijen groot op inzetten.
Achso
Zou er al een wetenschappelijke benaming zijn voor de psychologische storing van Vollenbroek?
Detukkeroettwente
Alle wegen blokkeren, strond op de tribunes , en tis einde feesie.
+7
mlkvhoudr
@Detukkeroettwente aldus onze imagoverbeteraarspecialist😉
Brutus64
@Detukkeroettwente ach laat toch mooi door gaan, ik zit zondag voor de buis, vandaag was het ook niks in Spa
+2
Detukkeroettwente
@Brutus64 Het is NIET te rijmen met alle onzin regels die ZE over ons uitstorten , die nergens over gaan. Blokkeren die handel daar !!!
Weidezicht
De rechter gaat hier zijn vingets niet aan branden, die gaat zeggen dat het er volgens de huidige kennis en regels uitziet dat het evenement nu aan de regels lijkt te voldoen en dat het tekort dag is om dat allemaal nogmaals langs de meetlat te leggen en dat dan het verbieden van het evenement op niet al te best onderbouwde redenen nu geen optie is. De organisatie zal volgend jaar met een betere onderbouwing moeten komen waarom zo n stikstofuitstoot party wel echt zou kunnen in of nabij een n2000 gebied.
+1
Grasbaal
Rechter doet uiterlijk dinsdag uitspraak over Formule 1 Zandvoort nieuws.nl/algemeen/20210826/…
+2
matt
@Grasbaal uiterlijk dinsdag weten we dus dat de GP gewoon doorgaat.
De uitkomst weten we al,nu nog “verhaal passend maken”
cornelissen
+1
matt
@cornelissen die 50% klopt wel,wel of niet 😀
@matt Gaat gewoon door , dit vanwege dat ze 10 speciale dagen hebben die nog niet verbruikt zijn en daarin past deze ook in .
robbies
@Hans is Hobby boer Hebben wij zulke dagen ook? Dat we naast het aantal verbrandingsmotoren op ons bedrijf inclusief gazonmaaier en het aantal koeien dat onvergund staat te grazen in de wei, ook een x-aantal dagen hebben dat we van god los mogen?
+1
KOC1981
+1
Daar het afwachten is of de Grand Prix van Zandvoort doorgaat is het nu ook nog maar de vraag of de Grand Prix van België nog wel doorgaat vanwege de regen die daar nog steeds valt .Na een paar maal uitstel en een start achter de safety staat de boel nog steeds stil .
Brutus64
@Hans is Hobby boer Max heeft een paar rondjes gereden, toen werd er afgevlagd en was winnaar, zondag nieuwe kansen op Zandvoort
@Brutus64 Heeft de helft van de normale punten gekregen , vind wel dat de aanwezige toeschouwers hun geld terug moeten krijgen , ook al is het overmacht vanwege het weer .
Hoop voor volgende week , beter weer en een mooie stijd op een circuit dat ook wel het Monaco , maar zonder muren is met Max als winnaar .
+3
Kars
Vind wel goed dat MOB rechtszaak aanspant. Links of rechtsom hij gaat op zijn bek of heeft Nederland tegen zich. Vindt de actie van hem totaal niet doordacht. Zijn getreiter gaat hem en die wusten nog is flink tegen werken.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!