Tientallen boeren doen aangifte tegen Dier&Recht

Enkele tientallen boeren hebben afgelopen dagen bij de politie aangifte van smaad en laster gedaan tegen de organisatie Dier&Recht vanwege een antizuivelcampagne. Dit zegt voorzitter Bart Kemp van boerenactiegroep Agractie. Kemp verwacht maandagmiddag een grote groep boeren bij de rechtbank in Amsterdam, waar een kort geding dient tegen Dier&Recht.

Bron

Tientallen boeren doen aangifte tegen Dier&Recht
nieuweoogst.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+5
Bennie Stevelink
Dat is precies wat Dier&Recht wil. Het genereert de door hun gewenste media aandacht.
+1
diekman
@Bennie Stevelink Dan kun je ook mooi mee.
+2
Twentsch Land
@Bennie Stevelink

Media aandacht ..... dat hebben ze al volop.

Niks doen betekent goedkeuren wat ze doen.....
+1
Vdejong
@Bennie Stevelink met jouw motto, pappen en nat houden, weet je zeker dat het verkeerd afloopt.
jammermaarhelaas
@Bennie Stevelink

Ja, media aandacht kregen ze, maar alle propaganda die ze reeds verspreid hadden, trok al veel aandacht. Ze kwamen er niet voor niets mee net nu BZV weer in de media komt met een nieuw seizoen, stonden dan ook parmant met hun campagne op de KRO-NCRV BZV website. Elke dag eerder stoppen met deze onzin is beter, en dan zie ik liever een stukje in de media waarin aandacht is voor de werkelijkheid, want Agractie kreeg de ruimte voor hun verhaal in plaats van het voortduren van de smakeloze anti campagne.

Ja, LTO wilde deze media aandacht voorkomen, maar ze waren gewoon minder snel dan Agractie.
+3
@Bennie Stevelink is natuurlijk zeer makkelijk vanaf de zij lijn dit roepen ,hoe wou je het anders oplossen Bennie,er wordt schade toegebracht aan de sector hoor ,ik weet niet of je dat weet,groot gelijk hebben deze boeren die aangifte doen.En ik snap evenal niet waarom RFC niet aan de bel trekt,onze eigen zuivel cooperatie(oh nee we werken samen met natuurmonumenten ,stel je voor dat ze er wat van zeggen)RFC had natuurlijk als eerste een kort geding op de rol moeten zetten ,blijkbaar intereseerd ze het geen ene fuck.
+2
puntertje
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
Het genereert de door hun gewenste media aandacht.

Als er eentje gek is op aandacht dan ben jij het wel, en dat leidt er toe dat velen een grondige hekel aan jouw eeuwige betweterigheid hebben gekregen. Dat is dus in tegenspraak met je eigen theorie.
@puntertje kan je niet tegen de waarheid,dat is jou probleem.
Frederika
Afschieten dat volk stelletje prutsers
diekman
Hoppa nu alle boeren nog een schadevergoeding.

(klik om te vergroten)

hans-hans
hans-hans
@hans-hans deze video komt ook van dier en recht op YouTube
+1
diekman
+2
hans-hans
@diekman mooi dat ze gewonnen hebben
Druk
@diekman
Weer die verzonnen leugens vertellen in NRC door zo’n deugmens nrc.nl/nieuws/2021/…
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!