Grondstofbedrijven onder druk op lager Wall Street

NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn de handelsdag donderdag lager begonnen. Vooral grondstofbedrijven stonden onder druk door de gedaalde prijzen van bijvoorbeeld olie en staal. Dat kwam onder meer door de belofte van China om minder staal te produceren en te gebruiken. Verder maken beleggers op Wall Street zich aanhoudend zorgen over het wereldwijd oplopende aantal coronabesmettingen, waardoor het herstel uit de crisis kan worden ondermijnd.
 Grondstofbedrijven onder druk op lager Wall Street (nieuws.nl)

NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn de handelsdag donderdag lager begonnen. Vooral grondstofbedrijven stonden onder druk door de gedaalde prijzen van bijvoorbeeld olie en staal. Dat kwam onder meer door de belofte van China om minder staal te produceren en te gebruiken. Verder maken beleggers op Wall Street zich aanhoudend zorgen over het wereldwijd oplopende aantal coronabesmettingen, waardoor het herstel uit de crisis kan worden ondermijnd. Het bericht Grondstofbedrijven onder druk op lager Wall Street verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden olie , druk en china geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!