Nieuws en media hebben vaak maar 1 doel, de maatschappij maximaal ontwrichten.

Zie steeds vaker berichten in de media verschijnen die niet kloppen. Stukken die bv enkel op 1 of net 2 punten onderzocht zijn, terwijl op de achtergrond nog wel 10 goede tegenargumenten te vinden zijn, maar die wel doelbewust daaruit gehouden worden.

Deel dit topic

groeier

Laatste  |  

Reacties

+1
Weidezicht
Veel journalisten nemen niet de moeite verder te vragen of onderzoeken. Hup weer een itempje gemaakt en door. En lever op bijv. Nu.nl maar geen kritiek in je reactie, want wordt niet geplaatst.
+6
Rob_MB
"vroeger" werden kranten en journalisten betaald door achterban, leden, etc. Journalisten konden daardoor kritisch zijn op bedrijven en overheid. Tegenwoordig zijn alle tv zenders en kranten in handen van 2 vlaamse mediahuizen die weer subsidie vanuit Brussel krijgen.

wiens brood men eet, diens woord men spreekt
+1
weurding
Het nieuws van vanmorgen klopt wel aardig, wat een ellende overal, storm, overstroming , aardbeving.. .. rebelse schietende baarden, moeder aarde is de mensheid zat schijnbaar
groeier
Quote Reactie van @weurding:
rebelse schietende baarden, moeder aarde is de mensheid zat schijnbaar

Maar kloppen alle beelden die we te zien krijgen echt, ja natuurlijk maar bedoel? Of is dat de manier/toneel om de boel telkens af te leiden van wat daadwerkelijk aan de gang is? Is wel apart dat dit soort geweld zich steeds op exact de zelfde manieren blijft herhalen.
weurding
@groeier gebrek aan opleiding doet fouten herhalen denk ik, ga er wel van uit dat de berichtgeving klopt, maar 70 jaar terug was nieuws wat minder snel dan nu, laat Obama een scheet is het binnen 5 minuten gedeeld en wereld rond, toen Titanic verging duurde het wel 14 dagen eer het overal aankwam
groeier
Quote Reactie van @weurding:
Obama

De vraag blijft wel, of dat hij daadwerkelijk de macht had.
Kijk maar is hoe dat hier met M Rutte gaat. Zijn partij nemen steeds standpunten in, maar zo gauw ze aankomen bij de Europese Uni, keert alles 180 graden om?
+11
de jonge
@groeier ik vind het zeer bijzonder dat trump bijna alle dagen negatief in het nieuws kwam en nu die biden er zit(als ie dat tenminste zelf door heeft...) zie je niets. volgens mij kunnen we onderhand juist van die man wel een paar avondjes zendtijd vullen met zijn vreemde gedragingen
groeier
Quote Reactie van @de jonge:
dat trump bijna alle dagen negatief in het nieuws kwam en nu die biden er zit(als ie dat tenminste zelf door heeft...) zie je niets.

Helemaal mee eens, die man was echt bot en speelde wel een vreemde aparte rol.
+3
slagakker
@de jonge Wat Biden nu presteert in afganistan met de taliban is te triest voor woorden weg met die seniele linkse man. Zou onder Trump niet gebeurt zijn.Biden maakt fout over fout en er wordt niks over gezegd in de media, als Trump het was geweest hadden ze hem gefileerd. Terug naar Trump dus.
groeier
@slagakker
Trump vertrok ook ineens aan de grens met Turkije, hebben ze beide wel wat invloed?
Elvis
@slagakker Trump heeft de troepen daar weggehaald
Weidezicht
@Elvis dat dacht ik eigenlijk ook, maar wist het niet zeker meer.
Elvis
@Elvis was beslissing van trump. Die wou helemaal geen oorlog of toestanden in het buitenland
+2
Oudekoeuitdesloot
@weurding je trapt in de valse vlag media.. alle mediabedrijven wereldwijd zijn in handen van 6 personen.. .. met maar 1 doel..
Detukkeroettwente
Het word nooit wat in die apen landen !!!
groeier
Quote Reactie van @Detukkeroettwente:
Het word nooit wat in die apen landen !!!

Hier ook niet met al die eenzijdige belangen van de achterliggende media.
+5
Gisteren het verhaal van Talitha Muusse : Politiek bemoeide zich met inhoud op1 .
+1
Weidezicht
@Hans is Hobby boer kun je dat hier plaatsen? In de media werd ze afgekraakt, ik vond haar wel goed.
@Weidezicht Las het gisteren op de telegraaf , vanmorgen nog even op gezocht op telegraaf van gisteren .
+2
overstekend wild
@Weidezicht dat is altijd de tactiek met mensen die niet kneedbaar zijn. Zie je met Omtzigt ook.
+2
Jawis
@overstekend wild dan weet je ook wat voor charlafranzen ons land besturen...en ze doen het niet eens met opzet maar denken dat het zo hoort....
Jawis
@overstekend wild dan weet je ook wat voor charlafranzen ons land besturen...en ze doen het niet eens met opzet maar denken dat het zo hoort....
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!