Rode ibis welkom bij tuinders Jos en Jan

De rode ibis die rondloopt in het Hofpark in Wateringen is welkom bij Jos Zuidgeest in Naaldwijk, want in het wild overleeft hij niet.
Ook amarylliskweker Jan Knoppert in 's-Gravenzande - eigenaar van een aantal rode ibissen - zal het beestje met open armen ontvangen, als de kans zich voordoet.
 Rode ibis welkom bij tuinders Jos en Jan (bpnieuws.nl)

De rode ibis die rondloopt in het Hofpark in Wateringen is welkom bij Jos Zuidgeest in Naaldwijk, want in het wild overleeft hij niet. Ook amarylliskweker Jan Knoppert in 's-Gravenzande - eigenaar van een aantal rode ibissen - zal het beestje met open armen ontvangen, als de kans zich voordoet.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden wild en tuinders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!