FDF richt pijlen op distributiecentra Jumbo en Hema

Farmers Defence Force heeft aangifte gedaan tegen het distributiecentrum van de Jumbo in Raalte wegens het ontbreken van een Natuurbeschermingswetvergunning.

Deel dit topic

Reacties

demelkboer
Provincie Overijssel kan niet zeggen of de bedrijven vergunningplichtig zijn.........

Uitstoten is vergunning toch
+1
@demelkboer Aanpakken enzo nodig met een kluppel door het provincie-bestuur, afkluppelen die corrupte bestuurders.
+2
slagroomvla
Goed bezig FDF!!
+8
Jannus
Quote Reactie van @slagroomvla:
Goed bezig FDF!!

FDF is groeiende in het boven water halen van misstanden binnen het stikstof debacle waar wij als boeren al jaren reduceren groeit elders de uitstoot zonder vergunningen.

Nu kun je stellen dat het FDF een rebelse club is maar ze vechten in ieder geval op juridische punten,waar Agractie het over de boeg van oneerlijke prijsvorming, en waar de LTO maar blijft praten zonder breder te kijken dan de landbouw en dus de boerenstand zijdelings aan het decimeren is alle goede bedoelingen ten spijt.

Marc is een luis in de pels van de vacht van de MOB en zal de tekortkomingen van de MOB blootleggen als het zo door gaat omdat het grote ondernemingen raakt die alleen NOx uitsoten en dat met een 'boompje' afdoen.

Al lezende zie je dat er boeren zijn die vrij naief,schaar ze onder de beste stuurlui,tegenover het FDF staan en ook al win je een strijd niet door 1 slag,ze onderbouwen in ieder geval het onrecht en brengen het onder de aandacht.
+4
Jannus
@Jannus Je kunt vinden van marc wat je wilt maar don't shoot the messenger zoals het CDA met Omtzig heeft gedaan

🔱🔱🔱
Jaap40
@Jannus mooie samenvatting. Nu nog het geld naar deze organisaties blijven sturen dat er blijvend vakkundige mensen de onderste steen boven blijven halen en de juiste stappen zetten.
Koeien boertje
@Jaap40 toen we daar stonden moesten we weg, anders ME.
Dan werd het schoongeveegd.
Had te maken dat er anders honger kwam en veel onrust onder de bevolking, en dat in een paar uur.
Wat denk je dat er met een vergunning gebeuren gaat?
GEWOON ONRECHTMATIG VERLEEND!!!!!!!
@Jannus OPVOEREN de DRUK .
Haijtink
Onze RMO en en andere aan- en afvoer bewegingen staan niet op onze NB vergunning, staan wel genoemd ivm geluidsoverlast, maar niet meegenomen in aeriues? Hebben anderen dat wel?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0