Handel in fosfaatrechten kabbelt voort

De handel in fosfaatrechten staat op een laag pitje. Veel potentiële kopers wachten tot het eind van het jaar. De prijs blijft hangen rond de 145 euro per kilo fosfaat.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Geen nieuws is ook nieuws
Jaap40
@hans1980 je wordt ook al door nieuwsgrazer op je wenken bediend. Herhaal Herhaal Herhaal
Tja die opgeblazen fosfaatrechten prijzen hé. Knallend het jaar uit of gaan die paar potentiële kopers nu dan toch echt nadenken....en de knip gesloten houden.
+3
Twentsch Land
Er blijven altijd kopers 😁

@Jaap40
slagakker
@Jaap40 Het zit je wel hoog. Over herhalen gesproken je reageert er wel iedere keer op.En ook ik verwacht prijsstijging eind van het jaar maar we gaan het zien.Maak je niet zo druk.
Jaap40
@slagakker nee hoor, zit me niet hoog. Ben makelaar 🤭😉
vanloon
@Jaap40 ik verwacht het laatste ! De daling gaat er komen, op basis van:
-slecht gewonnen graskuil.
-de melkaanvoer is dalende , er zal nog heel wat moeten gebeuren wil dit aan het einde van het jaar er boven gaan komen.
-de hause boeren die zijn gestopt en de rechten nog steeds boven de markt laten hangen in afwachting van door hun gedachte van hogere fosfaatprijs
-er is geen geld onder de melkveehouders ,en banken laten het massaal afweten.
-Dus laat maar komen , 31-12-2021 gaan we het weten of beleven.
Todi
@Jaap40 Niet in de web van bemiddelaars lopen. 2022 komt er aan.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0