Gideon van Meijeren (FVD) staat pal voor de boeren: ‘Boeren worden weggepest!’



Quote:
Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren heeft zich op Twitter uitgesproken over de belachelijke uitspraak van de rechtbank Overijssel die er f

Deel dit topic

Reacties

+5
Kringloper
FvD en BBB zouden beiden heel groot moeten worden om de groene leugen te laten stoppen!
+3
Spuit11
@Kringloper De media zal het klusje wel klaren dat dat niet gebeurt.
+5
ted9
@Kringloper Als je nu nog achter fvd aan loopt heb je wel echt een steekje los zitten. Wat is die partij hard gezonken in 2jr tijd. Was er eerst enthousiast over maar het vertrouwen is helemaal weg.
+1
casev
@ted9 heb je helaas wel gelijk in. Sneu om te zien hoe baudet in 2 jaar tijd die partij omzeep geholpen heeft. Immers na de provinciale verkiezingen was hij de grootste!. Kan hij niemand de schuld van geven, en ik vermoed dat zijn rare stemmingswisselingen wel eens zouden kunnen komen door de witte poeder die in grote hoeveelheden in zijn neus verdwijnt..... (ps, ik heb ook forum (haga) gestemd de laatste verkiezingen)
+3
demelkboer
Geloof niet dat gideon ons hier in gaat redden
+2
Beun83
Forum stemt bijna bij elke motie tegen de landbouw. Dit geschreeuw in de media is puur voor de bühne. Geen woorden maar daden Gideon

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0