Nederland is géén democratie

Deel dit topic

Reacties

Frans1
.
+7
Nevergiveup
Tja , verloederende politiestaat , weggegeven Vernederland , waar oa. een oer hollands kinder Sinterklaas feest niet getollereerd word door mensen die ik niet uitgenodigd heb , een land met bizare regel/ belasting druk en onder drukking.

Heb de video nog niet eens gezien.
Cowboy3
@Nevergiveup hartvannederland.nl/nieuws/politiek/…

Als men deze poll in onze buurlanden zou doen kwam men bij lange na niet bij de helft.
+5
Kringloper
Klopt helemaal, lijkt meer op een bananen republiek tegenwoordig.
Ook geen domme jongen trouwens.
+2
torrarica
FVD mannetje, heb hem wel eens meer in een debat gezien ,beetje vervelende zeurder.
+1
@torrarica dit is wat summier, graag een reden van waarom dit je dit vind.. dit is met krulspelden opgetogen waswijven praat
+3
Nevergiveup
@torrarica Hij had beter bij een andere partij kunnen horen , ik vind dat hij netjes rustig en gemotiveerd zijn standpunt brengt.
+1
Bennie Stevelink
Hoe serieus moeten we dit gezwets nemen uit de mond van een FvD-lid?
FvD steunt Poetin die in eigen land ieder oppositielid met valse beschuldigingen in de gevangenis zet. Die kritische journalisten uit de weg laat ruimen of ook met valse beschuldigingen in de gevangenis zet.

De eerste voorwaarde voor democratie is een goed functionerende rechtsstaat. Dat is in Rusland volledig afwezig. Ook andere Oost Europese landen, die notabene lid zijn van de EU, proberen de democratie te ondermijnen, niet door het kiesrecht in te perken maar door de rechtsstaat te verzwakken.

Trump heeft in de VS geprobeerd de democratie uit te schakelen door de verkiezingen ongeldig te laten verklaren. Dat is hem niet gelukt omdat de rechtsstaat in de VS te sterk was.

Allemaal leiders en landen die door FvD gesteund worden. Tegen deze achtergrond is het gezwets van een FvD-lid in de bovenstaande video toch lachwekkend.
+9
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
De eerste voorwaarde voor democratie is een goed functionerende rechtsstaat

En die hebben we hier wel dacht je? Word wakker man!
+1
Achso
@Bennie Stevelinkals je met je gekonkel Navalny bedoeld, zou ik je daar eerst maar eens beter in verdiepen. Die kraamt nogal wat uit, waarnaast Wilders verbleekt.
Dat de EU meent iedereen de les te kunnen lezen is pure Duitse arrogantie.
En wat Timmerfrans iedereen probeert op
te leggen met de dreiging om geld achter te houden is staats fascisme
+5
hans1980
@Bennie Stevelink Kijk wat een naar mannetje?
Was jij geen neef van Vollenbroek?

+3
laatste strijder
Een Baudet aanhanger , totáál niet serieus te nemen. Heeft hulp nodig.
@Groen1 Heb hem als niet gevaccineerde ingevuld vanmorgen . Ze mogen het wel vragen , maar als ze hem ook krijgen is vraag 2 , want het is onderdeel van je medisch dossier en dat is privé en dat gaat hem niets aan . . Daarnaast zou ik de persoon die mij dat vraagt een tegen vraag kunnen stellen naar zijn bankpas inclusief pincode en dat gaat hij natuurlijk niet geven , want dat is ook privé bezit .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0