Varkenshandelaren in het nauw door sluiting slachterij Gosschalk: ‘Je voelt je net een bedelaar’

Varkenshandelaren zijn radeloos. Zij kunnen hun beesten niet kwijt door overvolle slachthuizen: een gevolg van de straf voor Gosschalk. De beruchte slachterij uit Epe zit nu vier weken dicht door bewezen dierenmishandeling. De gevolgen zijn groot. ,,Leuren met je varkens om ze te slijten. Dat is toch ook niet normaal?”

Bron

Varkenshandelaren in het nauw door sluiting slachterij Gosschalk: ‘Je voelt je net een bedelaar’
tubantia.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

anonymous_400
En in die andere overvolle slachthuizen daar zal niet één varken een klap voor zijn kont krijgen ? Laat me niet lachen , daar is het natuurlijk ook sjorren en trekken om de varkens er door te krijgen.
cornelissen
Toch wat minder, denk ik .Gosschalk gaat nu kennelijk ook een soort lopende band aanbrengen, hoef je natuurlijk minder te drijven en dat werkt prettiger, want die beesten willen natuurlijk nooit, wat je zelf wil.
robotmelker
Prijs is toch alweer kapot....
jan w
Midden in Den Haag zit nog een mooi binnenplein. is makkelijk af te sluiten en daar kunnen best een vrachtje varkens lopen. Probleem is dan alleen of je dan nog het verschil tussen de goede en slechte varkens kunt zien.
Koeien boertje
@jan w hoef je alleen af te sluiten, varkens genoeg daar
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's varkens , slachterij en uit geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!