Vive La France


[quote]“Poitiers 🇫🇷, 24-7-2021

Het portret van Emmanuel Macron werd vertrapt voordat het werd verscheurd en uit het raam gegooid op zaterdag in Poitiers waar demonstranten het stadhuis binnenvielen.

Buiten werd er 'Révolution !' gescandeerd.

📽️ @AnonymeCitoyen

t.co/TJJdP1ynjG”[/quote/]

Ik zie allemaal hoopvolle berichten langskomen op de sociale media.
Zijn er Franse collega's op het bord die dit kunnen bevestigen?

Deel dit topic Vive La France (twitter.com)

“Poitiers 🇫🇷, 24-7-2021 Het portret van Emmanuel Macron werd vertrapt voordat het werd verscheurd en uit het raam gegooid op zaterdag in Poitiers waar demonstranten het stadhuis binnenvielen. Buiten werd er 'Révolution !' gescandeerd. 📽️ @AnonymeCitoyen https://t.co/TJJdP1ynjG”

Spuit11

Reacties

Nieuwe demonstratie voor aankomende zaterdag in Parijs . Er is al aangekondigd door te gaan tot aan de verkiezingen van 2022 heeft Florian Philippot gezegt , deze man is al sinds vorig jaar bezig in verzet tegen alle maatregelingen , daarnaast wil hij een Frexit .
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!