Vlog van Mark:

Stand van zaken ten aanzien van de WOB verzoeken in de provincie Noord-Brabant met betrekking tot de vergunningen van de Jumbo + een update PAS-melders.

Deel dit topic Vlog van Mark: (youtu.be)

Stand van zaken ten aanzien van de WOB verzoeken in de provincie Noord-Brabant met betrekking tot de vergunningen van de Jumbo + een update PAS-melders.

Farmers Defence Force

Reacties

Frans Z.
Het zoek geraakte rapport van Johan van den Hout weer gevonden zeker bij de provincie.
Detukkeroettwente
Nui ook ff doordrukken , dat het gedram rondom de natura 2000 gebieden ook stopt, dit hoeft helemaal niet van brussel , zo het in nederland gebeurt. Anders nog een de provincie huizen bestormen.Dit gedonder moet stoppen !!!
+2
GerbertXL
Hier een groot fan van dit soort praktijken, maar nu moet ik wel zeggen dat ik dit in dezelfde categorie zet als die PAS grappen van johan vollenbroek. En dat bedoel ik positief. Al die opgetuigde idioterie met dramatische juridische onderbouwing kapot en de totale willekeur van de wet aantonen, dat is een goede eerste stap richting het afbreken van autoriteit.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!