Slachterij Gosschalk blijft voorlopig nog dicht

Slachterij Gosschalk in het Gelderse Epe moet na bijna drie weken sluiting nog steeds dichtblijven. Dat bevestigt een woordvoerder van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit na berichtgeving van Omroep Gelderland.

Deel dit topic Slachterij Gosschalk blijft voorlopig nog dicht (nieuweoogst.nl)

Slachterij Gosschalk in het Gelderse Epe moet na bijna drie weken sluiting nog steeds dichtblijven. Dat bevestigt een woordvoerder van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit na berichtgeving van Omroep Gelderland.

Nieuwsgrazer

Reacties

+6
boer.
De landbouw moet kapot in Nederland
Vertrouwen???
Wie is er niet te vertrouwen in Nederland?
weurding
@boer. Wie is er wel te vertrouwen? Korter antwoord denk ik
+1
Melkmeisje
@boer. vindt jij het oké wat daar gebeurt?
+2
mlkvhoudr
@Melkmeisje ik zit er ook mee wil ik nog wel dat mijn koeien daar heen gaan ......
+3
klant
@Melkmeisje 160 uur gefilmd
+2
weurding
@klant 2 minuten wantoestanden
+8
Nevergiveup
@weurding Die 2 min. Hoort ook niet echter waarom zijn die twee personen daar dan niet op aangesproken , het is toch bijzonder hypocriet om het bedrijf weken te sluiten.

Dan kunnen we alles wel sluiten , den Haag als eerste, wat zijn die Kaag en Rutte trouwens aan het doen , moet daar geen camera bij , of hebben ze het salaris opgezegd ?
Sjaakiee
@Nevergiveup het was een uitzendkracht die graag erbij was met uitladen.heeft er halfjaar gewerkt en achteraf gezien hadden ze in de gaten waar camera zat. In zn bril🙈
marcsterreborn
@Nevergiveup ja hypocriet is het wel. Een symptoom van deze maatschappij. Bij Gosschalk ging het er weinig anders aan toe dan bij iedere willekeurige slachterij.Maar wat gaan/kunnen we er aan doen?
We weten nu dat camera's eigenlijk overal zijn.
Nevergiveup
@marcsterreborn De maatschappij moet begrijpen dat alles niet in een perfecte wens en aaibare onwerkelijkheid past. Soms moet er gewerkt worden en meters gemaakt worden.

Dat zie je nu ook bij de Corona opstand demonstraties , daar komt het te dicht bij de burger en word het gedrag nu heftiger en vele lappen steeds meer regels aan hun laars.

Dit is vergelijkbaar met het lossen van de varkens ,op een gegevens moment is iemand dat eigenwijze varken een keer zat en geeft hem een mep.
+1
marcsterreborn
@Nevergiveup ja Ik weet er alles van
+1
boer.
@weurding dit filmpje is gewoon gemanipuleerd.
Waarom heeft het anders een half jaar geduurd voordat ze met deze misstanden naar buiten kwamen.
Dierenactivisten aanpakken dat ze dit een half jaar op het beloop hebben gelaten.
weurding
@boer. Eigenlijk ben je verbolgen over het feit dat ze het een half jaar op hun beloop hebben gelaten maar ook niet eens met de geconstateerde misstanden🤔😅
Melkmeisje
@klant dan hebben ze er wel werk van gemaakt. En daar waarschijnlijk ook nog hard moeten werken.
+5
puntertje
Het wordt tijd dat er ook in politieke partijen wordt geïnfiltreerd met camera's. Bij schrijnende situaties als nu bijvoorbeeld bij1 waar de nummer 2 door zijn testosteron de gelijkheidsbeginselen van zijn partij even kwijt was en dat nu ontkent, had door stiekem gemaakte beelden snel uitsluitsel gegeven kunnen worden. Ook activistische groeperingen die acties plannen waarbij ze bewust de wet overtreden kunnen dan juridisch beter worden aangepakt. Dan is het namelijk meteen bewezen dat het terrorisme is. Gemakkelijk is het niet, ik zat in de mail-lijst van de PvdD maar werd daar na kleine kritische noot meteen geblokkeerd. Men houdt niet echt van een mening die iets afwijkt van het gestaalde partijkader.
+2
cjw73
@puntertje dat geblokkeerde worden is op Facebook ookzo aan de orde als je wat kritisch reageert op berichten van dat soort organisaties.
+3
casev
@cjw73 ach, op die "koeien" facebook pagina werd ik na 1 kritische opmerking ook ineens geblokkeerd. Aanvankelijk voor een dag, maar ik ben bang dat ik die zogenaamde beheerder daar toen iets te expliciet heb verteld hoe ik over hem dacht, dus die dag werd een eeuwigheid 😇
+1
mlkvhoudr
@casev vind jij fb nog leuk ? Ik kijk er weinig meer op op t moment kan me op t moment niet zo boeien......
+2
cjw73
@mlkvhoudr klopt is hoofdzakelijk reclame tegenwoordig, en verder weinig meer.
+1
Frans1
@cjw73 idd, tot kittens aan toe😬
mlkvhoudr
@Frans1 even de vrouw haar activiteiten ondersteunen😉 geen paniek ben al weer uitgelogd😆
cjw73
@Frans1 heb wel pups in de handel, geen kittens.
+1
casev
@mlkvhoudr heb ik ook hoor. Ook bij mij is bijna de helft reclame, en verder vooral berichten uit "groepen" die voorbij komen. Amper meer berichten van mijn eigen "friends", waar ik er toch heel wat van in mijn lijst heb.
robbies
@mlkvhoudr waar verhuis je naartoe? Naar the gram of zit je op Tiktok?
+2
mlkvhoudr
@robbies tinder
+2
robbies
@mlkvhoudr veel plezier
+2
cjw73
@mlkvhoudr weet de vrouw dat wel.😎😎
mlkvhoudr
@cjw73 sssssssttt😅
Erco
@casev jij ook al 😬
paul1
@puntertje ja het centrale comité duldt nu eenmaal geen tegenspraak.
Twentsch Land
Zullen ze dat mogen ?

Indien je op correcte wijze gepast brutaal bent zou het gewoon moeten mogen ....er bestaat ook nog zoiets van vrijheid van meningsuiting.

@puntertje
Melkmeisje
@puntertje dan mag jij ook wel oppassen 🤣
puntertje
@Melkmeisje on bended knee....etc.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!