PvdD: ‘Ook dieren betrekken in de nood- en evacuatieplannen’

Dieren moeten ook worden betrokken in de nood- en evacuatieplannen voor de overstroomde gebieden in Limburg. Dat stelt het Tweede Kamerlid Vestering (PvdD) vandaag in vragen aan minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV).

Deel dit topic

Reacties

+3
Melkboer16
Mens, zeur niet zo! Iedereen zorgt goed voor z’n dieren maar mensen zijn belangrijker op dit moment!
Moeten ze daar in Limburg opoe laten verzuipen en Bles redden!
Opoe kan niet zwemmen en Bles die komt wel op eigen kracht op een hoger stuk!
+1
diekman
Bij de vorige overstromingen zijn de zogenaamde dieren en natuurliefhebbers bezwaarmakers als eerste gevlogen. De boeren zijn gebleven en hebben de dieren van hun moeten redden. De desbetreffende personen zijn nooit meer welkom geweest in het dorp. En terecht.
+3
slagakker
PvdD Gaat in deze crisis vragen stellen? Trek laarzen aan en ga helpen wat een muts. Oh nee dan krijgt ze vieze handjes.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0