Gezamenlijk energie inkopen via Friesland Campina

Tekst op de FC site

Als melkveehouder bij de energie-inkoop de voordelen behalen van grootzakelijke klanten? Voor de leden van FrieslandCampina biedt Essent Collectieve Energie aan. Kijk op EnergieContactPunt online, waar u ook informatie vindt van Essent over de productie van zonne-energie, windenergie, energie uit biomassa en de leveringsmogelijkheden op het net.

Heeft er iemand hier aan meegedaan of gaat dit alsnog doen?

Deel dit topic

Reacties

1234
ga alleen voor CO2 vrije stroom, zal daar wel geen punt voor krijgen
kaas
ik heb stroom van atoomstroom lekker goed koop en ook het gas krijg ik via hun
tok
Energie uit biomassa, moest niet mogen. Wat sommige boeren zelf doen moeten ze zelf weten, maar moet ff hier aan meewerken om de kostprijs naar boven te stuwen.
Wimsumar
1234 Schreef:
-------------------------------------------------------
> ga alleen voor CO2 vrije stroom

Beste 1234: En natuurlijk voor zakelijk gunstige tarieven.

[www.atoomstroom.nl]
anonymous_283
Ik snap niet waar FC zich mee bezig houdt. Alleen de echte grootverbruikers zouden er eventueel hun voordeel mee kunnen doen. De vaste maandelijkse kosten (vastrecht) zijn in de actie van FC erg hoog. Daarom moet je een echte stroomverbrasser zijn wil je voordeliger uitkomen. De zuinige kleinverbruikers worden ook nu weer achtergesteld, net zoals het geval is met de kwantumtoeslag.
anonymous_219
Welke prijzen moet je betalen als je hier aan mee doet ?
anonymous_42
Ook via LTOofDLV kun je stroom inkopen,maar ikweet niks van prijzen
Wimsumar
Beste Oldhuus: "Hunnie''ook niet!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , campina , energie , windenergie , zonneenergie , melkveehouder , friesland campina en biomassa geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
1