Uitverkoop in Zuid-Afrika


Deel dit topic

Reacties

arie.j
Chaos en terreur.
Grote kans dat er met dergelijke toestanden een dictator komt,
Die dan de orde herstelt en over de rug van de burgers gaat regeren.
ted9
@arie.j Waarschijnlijk weer een blanke dictator
arie.j
Quote Reactie van @ted9:
@arie.j Waarschijnlijk weer een blanke dictator

Zie ik geen speciale reden voor
demelkboer
@ted9 Zuma was een donkere dictator. Alle de bevolking had dat niet door
arie.j
Quote Reactie van @demelkboer:
@ted9 Zuma was een donkere dictator. Alle de bevolking had dat niet door

Aangezien donker daar richting 90% van de bevolking is , zou een blanke dictator vreemd zijn.
+6
weurding
@arie.j Mugabe was een zwarte dictator, brengt niks, eigen voedselvoorzieng naar de kloten, boten gelukszoekers komen hierheen. Fransie timmerzwans werpt zich op als blanke dictator hier, zij het op een andere manier maar uitwerking scheelt niet veel
grös
@weurding
Zuid-Afrika heeft tenminste nog een goede voedselvoorziening, door de blanke boeren, daarom vluchten veel Afrikanen daar ook naartoe, dat volk wat hier allemaal heen komt, Syrië, Afghanistan, Irak, die landen hebben niet genoeg voedsel, daar hadden ze jarenlang droogte gehad en dan komt er meestal oorlog.
groeier
Quote Reactie van @arie.j:
Chaos en terreur.

Heeft dat land geen bestuur?
puddingbroodje
@groeier dat is nu net het probleem
+1
BertK
Diep triest.

Geen dag vooruit kunnen denken.
ricardo
@BertK heel triest als het alleen gaat om je honger te stillen sloop je toch alles niet?
weurding
@ricardo het brein is te klein
+2
George
Quote Reactie van @weurding:
het brein is te klein

Tja en de piemel te groot. 😂
+1
weurding
@George hun "guide"😉
Gerron
Quote Reactie van @George:
Tja en de piemel te groot.

Grondboer9
@ricardo gaat niet om honger, ze zijn aan het rellen omdat die corrupte president terecht de gevangenis in moet.
grös
@Grondboer9
Is ook in een bepaald deel van ZA waar de meerderheid zwart is.
Gerron
@grös Ach ja, het lied Kill de Boer heet nu Kiss de Boer...
Bennie Stevelink
Ik zie een gelijkenis met de hordes van Trump die het Capitool bestormden. Ook een liegende en bedriegende ex-president die kon rekenen op een trouwe achterban die desnoods gewelddadig reageren om hun president in het zadel te houden.
+8
Nevergiveup
@Bennie Stevelink Nou die gelijkenis slaat kant nog wal , ook al ben ik geen echte Trump fan , hij was er wel echt voor de Amerikanen en bedrijven , Dat is nog wel wat Anders als in ZA of eigenlijk ook onze nederlandse regering die Nederland , en de nederlandse cultuur al totaal verlogend en weg gegeven heeft

+7
Nevergiveup
@Bennie Stevelink En wat vind je van de antwoorden van pinokkio Bennie ? Blij met zo',n president der nederlanden ?
Bennie Stevelink
@Nevergiveup Pinokkio heeft nog nooit een hysterische achterban aangezet tot geweld om aan de macht te blijven.
De gelijkenis tussen de VS en Zuid Afrika is dat in beide gevallen een hysterische en gewelddadige massa een onbetrouwbare president aan de macht willen houden.
+3
Nevergiveup
@Bennie Stevelink Jij praat dat van Pinokkio dus verder wel goed , iemand die de eed aflegt en alles bij elkaar liegt wat los en vast zit , het zegt eigenlijk veel over jezelf.

En zoals gezegd ik vond Trump in het begin goed voor het land , Later is hij te ver gegaan.

Maar Rutte is nu ook een schijnheilig manneke geworden , misschien nog wel erger als Trump , die schreeuwde het er gewoon uit , Rutte doet het stiekem , gemeen achterbaks , Liegen is gewoon fout en zou afgestraft moeten worden. Kaag is trouwens net zo onbetrouwbaar of nog erger op macht beluste ego.

Dit land is echt in sneltreinvaart aan het afglijden ....
..
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Nevergiveup:
Jij praat dat van Pinokkio dus verder wel goed , iemand die de eed aflegt en alles bij elkaar liegt wat los en vast zit , het zegt eigenlijk veel over jezelf.

Rutte steekt hier gelukkig niet veel tijd in, een standaard antwoord op een cadeautje. Zonde van elke seconde die hier aan verspild wordt. Net als Mevr Simons die weer van alles beweerd, Rutte geeft hier ook een goed weerwoord:
+1
Nevergiveup
@Grasbaal Veel mensen zijn in de Haagse opgeworpen mist stream beland en niet meer instaat om daar doorheen te prikken.

Het filmpje wat jij stuurt is id. Eindeloos zeurend gezwets van Simons.
diezel
@Nevergiveup
Een Bovenkamer-expert....
groeier
Quote Reactie van @diezel:
Een Bovenkamer-expert....

Iemand met een gezond verstand kan toch aan zien komen dat de boel in ons land volledig mis gaat met binnen laten van al die zogenaamde vluchtelingen de laatste jaren en de echte arme uit bv Afrika bereiken onze grenzen niet eens. Dat hele dorpen van Limburg een keer onder water zouden gaan lopen had je ook kunnen voorspellen met al dat noodweer de laatste jaren, vorig jaar liepen in Frankrijk ook al modderstromen dorpen binnen.
hans1980
groeier
Wat een waardevol boek zeg.
Grasbaal
@hans1980 nogmaals, FVD gemieren-neuk om niks. Zonde van al die dure politieke tijd.... ga in deze tijd helpen het land te besturen ipv te zeuren of Rutte wel of niet een boek heeft gelezen...
Ouwe Gerrit
@Grasbaal Denken ze echt dat een premier tijd heeft om elk gegeven boek te gaan lezen. Zegt alles over die wappies. Ga ook eens wat zinnigs doen stumperds. Werken bv.
+1
Achso
@Ouwe Gerrit ik denk daran die halve leraar veel boeken gelezen heeft. Manipulatie van bevolking, Goebbels: de inzet van Media. Etc
+2
hans1980
@Bennie Stevelink nope zie eerder vergelijk plunderingen BLM / Biden
Nevergiveup
De oorverdovende stilte van Bennie spreekt boekdelen.
casev
Diep triest wat daar aan de hand is. Maar om eerlijk te zijn is het al jaren een kruidvat, waar maar weinig voor nodig is om te laten ploffen. Er is simpel weg teveel armoede (mede door de enorme toestroom vanuit andere landen), en teveel loze beloftes van hogerhand.
groeier
Quote Reactie van @casev:
Maar om eerlijk te zijn is het al jaren een kruidvat, waar maar weinig voor nodig is om te laten ploffen. Er is simpel weg teveel armoede (mede door de enorme toestroom vanuit andere landen), en teveel loze beloftes van hogerhand.

Kunnen nog veel meer landen volgen.
Dan kan ons land de grenzen alvast maar best direct sluiten, straks, of over enkele weken krijgen we de eerste toestroom van de blanken al over ons heen.
+1
Vdejong
@groeier moet er extra ontpolderd worden om de asielboeren een kans te geven.
+1
casev
@groeier nou voor een groep mensen die onze taal min of meer spreken, een zelfde werketos en denkpatroon hebben, en godsdienst, hoef je volgens mij echt de grens niet te sluiten....
+3
groeier
Quote Reactie van @casev:
nou voor een groep mensen die onze taal min of meer spreken, een zelfde werketos en denkpatroon hebben, en godsdienst, hoef je volgens mij echt de grens niet te sluiten....

Was maar een soort van grap natuurlijk. Ons land staat vooral bekend om gratis aanbieden van geld en woonruimte, dus je kan zo wel heel wat toestroom verwachten, wie wil dat nou niet.
Over een tijdje zijn we wereldnieuws, hoe een klein dichtbevolkt landje zich compleet de afgrond in hielp.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
39
DEELNEMERS
21
WEERGAVES
0