LTO Nederland: beloon boeren ook voor hun klimaatinspanningen

DEN HAAG (ANP) - De nieuwe klimaatvoorstellen van de Europese Commissie betekenen een "grote opgave" voor de land- en tuinbouw. Volgens brancheorganisatie LTO Nederland is het wetgevingspakket het meest ingrijpende in decennia. De boeren vinden het daarom belangrijk dat zij straks financieel beloond worden voor hun klimaatinspanningen.

Deel dit topic De enige manier om de klimaatdoelen te halen: CO2-rantsoenen (trouw.nl)

Rantsoenering van CO2 is de enige manier om de klimaatdoelen te halen. Het is eerlijk en het kan technisch, betoogt Quintijn Hoogenboom van werkgroep voetafdruk Nederland.

 LTO Nederland: beloon boeren ook voor hun klimaatinspanningen (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - De nieuwe klimaatvoorstellen van de Europese Commissie betekenen een "grote opgave" voor de land- en tuinbouw. Volgens brancheorganisatie LTO Nederland is het wetgevingspakket het meest ingrijpende in decennia. De boeren vinden het daarom belangrijk dat zij straks financieel beloond worden voor hun klimaatinspanningen. Het bericht LTO Nederland: beloon boeren ook voor hun klimaatinspanningen verscheen eerst op Nieuws.nl.

 Milieubeweging over klimaatplannen EU: ‘Te karig’ (parool.nl)

Het klimaatplan dat de Europese Commissie vandaag presenteert, mag dan het ambitieuste in zijn soort zijn, Nederlandse milieuorganisaties geven het voorstel van Eurocommissaris Frans Timmermans niet bepaald een warm onthaald. KLM reageert wel positief.

Nieuwsgrazer

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden lto , tuinbouw , boeren , nederland , europese commissie en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!