"Houd rekening met zware regenbuien"

Ook de komende dagen worden er nog zware regenbuien voorspeld in verschillende delen van Nederland. Glastuinbouw Nederland en Stigas adviseren de leden hun watersysteem te controleren en de elektrapunten af te schermen om te voorkomen dat er kortsluiting ontstaat bij het binnenstromen van water.
Check…
 "Houd rekening met zware regenbuien" (groentennieuws.nl)

Ook de komende dagen worden er nog zware regenbuien voorspeld in verschillende delen van Nederland. Glastuinbouw Nederland en Stigas adviseren de leden hun watersysteem te controleren en de elektrapunten af te schermen om te voorkomen dat er kortsluiting ontstaat bij het binnenstromen van water. Check…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden water , kortsluiting en controleren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!