Caroline van der Plas niet meer weg te denken uit Tweede Kamer: ‘Mensen zijn al dankbaar, terwijl ik nog niets heb bereikt’

Ze heeft maling aan gewoontes, is direct en vertolkt de stem van het platteland. Na drie maanden zijn Caroline van der Plas uit Deventer en haar BoerBurgerBeweging niet meer weg te denken uit de Tweede Kamer. Hoewel de successen nog miniem zijn, lopen boeren al met haar weg. De peuk gaat aan, tijd voor een gesprek.

Deel dit topic

Reacties

+1
jan w
Normaal gezond verstand!!
+5
Boerbakje
@jan w Toch eigenlijk triest dat dit daar als bijzonder wordt gezien.
Geeft aan hoe groot de afstand is.
laatste strijder
@Boerbakje Precies , we zijn ,in dit land , bestuurlijk gezien (en de rest) diep , diep gezonken , want wanneer je een nuchtere realistische kijk op zaken hebt ben je dé topper .
+4
demelkboer
Jawel je hebt al heel veel bereikt. DE domme kletsers in de kamer denken nu wel twee keer na voor dat ze wat de wereld in slingeren
laatste strijder
@demelkboer Nou , ik hoor nog onzin zat .
demelkboer
@laatste strijder sommigen zouden ook 3 keer na moeten denken

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's platteland , tweede kamer en deventer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0