Caroline van der Plas: 'Je moet ergens voor strijden en ik geef niet op!'



Quote:
Deze week gaat de Op z'n Kop Zomertour met Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen naar het Malieveld in Den Haag, waar het Boerenprotest aan de gang is. Daar wordt gesproken met de boeren over hun onvrede, maar ook met Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging.

Deel dit topic

Reacties

+3
diezel
+1
jammermaarhelaas
Marianne Zwagerman wijst op een belangrijk punt: laat de burger weten wat er te gebeuren staat wanneer er veel boeren verdwijnen. Hoe het land er dan uit gaat zien. Zelf woont ze in een N2000 gebied, is daar niet over te spreken.
+7
Melkboer16
Als er een ding is waar ik me op vergist heb is het de BBB!
Ben tegen versplintering maar ook ik zal volgende keer op BBB stemmen
Als we dan ten onder gaan dan gaan we strijdend ten onder!
Ongelofelijk wat Caroline te weeg brengt
Jannus
Quote Reactie van @Melkboer16:
Ongelofelijk wat Caroline te weeg brengt

Het is een lang verslag maar het volgen waard,prachtvrouw met haar op der tanden die Groote Klavertjes weet te verslinden
+3
slagakker
@Melkboer16 Eindelijk iemand die eerlijk het verhaal vertelt.Heb vorige keer(helaas) niet op haar gestemd maar volgende gelegenheid heeft ze mijn stem.Brengt het nuchter zonder flauwekul in Jip en Janneke taal. De rest van de politiek praat veel en zegt niks, vooral links.
Nevergiveup

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0