Illustratie van: Pauls

Actievoerende boeren betonen respect aan Peter R. de Vries en familie:

Boeren die woensdag actievoeren op vijf plaatsen in het land, zullen ook stilstaan bij de aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries.

Deel dit topic

Reacties

+10
david2
Denk dat mensen meer respect voor ons zouden hebben als de actie afgebazen zou zijn uit respect,en over een paar weken gehouden zou worden, nu komt actie ook totaal niet in het nieuws omdat Peter R de Vries op dit moment terecht belangrijker is
+2
Spuit11
@david2 Denk je dat de de globalisten-trein ook een paar weken halt houdt uit respect?
Nee, wanneer men respect had willen tonen hadden ze veel eerder en harder op moeten treden tegen dit mocro probleem.
de Tank
@david2 had idd meer indruk gemaakt dan doorgaan
+3
weurding
@david2 tja, er is altijd wel wat, en als het vollenbroek of Timmermans was gebeurd?
Kars
@david2 over paar weken als het bouwvak is. Idd dat zal indruk maken dan. 😂
Jannus
Quote Reactie van @david2:
mensen meer respect

Gisteren hebben we een minuut stilte gehouden en er waren ook veel burgers aanwezig die dit wel wisten te waarderen maar that's life,tijd heeft geen schaft en gaat door maar een moment van bezinning verdient ook respect.
verwijderd
Twentsch Land
Als dat de opzet zou zijn geweest ... was er wel geschoten op de voeten en niet op het hoofd......of helemaal geen wapen maar een portie klappen.

Had het nieuws en kranten ook wel mee volgestaan.

@Bietenbrug
+4
Grasbaal
Dit is wel een hele bizarre complot theorie......
+2
slagakker
[@BietenbrugHoe haal je het in je hersenpan deze opmerking. Hij is in koele bloede neergeschoten en jij denkt dat het in opdracht/schuld is van de linkse kliek. Terecht is dit nu belangrijker dan het protest hier is een mensenleven verwoest. Je moet je kapot schamen. Hoop dat Co/Tinus dit verwijderen dit kan echt niet.
+2
slagakker
Co/Tinus bedankt.
+12
Nevergiveup
Het neer schieten van Peter R de Vries is eigenlijk niet los te zien van de bende die het in nederland langzaam word. Of het nu om de stikstof fabel gaat , of toeslag affaire of Peter , het is allemaal diep triest in Vernederland aan het worden. Het word met de dag erger en dan ook nog al die buitenlanders binnen halen , ikk hou mijn Hart vast voor de toekomst van de jeugd.

We gaan naar communistische politiestaat , dat de politiek dit mooie land toch zo naar de kloten laat gaan.
+1
Henry1
@Nevergiveup ik denk dat dit toch anders is. Je bent maar 1 of enkele mensen nodig die de daad willen uitvoeren. En begreep dat hij geen beveiliging wou. En niet dat het dan niet kan gebeuren maar het zijn toch een paar oren en ogen extra.

Maar goed wat betreft de protesten, ik snap niet waarom sommige mensen vinden dat die afgeblazen zouden moeten worden. Totaal gescheiden vakgebieden in mijn ogen.
+8
Vanzelfsprekend om een moment stilte te houden , onder deze omstandigheden. Maar ook goed om deze dag verder gewoon door te laten gaan .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's de vries en stilstaan geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN