Zijn we inmiddels allemaal wakker ?

๐—•๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ด๐—ฎ'๐˜€!

Zijn we inmiddels allemaal wakker na alle berichtengevingen van de laatste tijd?

๐™‡๐™๐™Š ๐™š๐™ฃ ๐™‰๐˜ผ๐™…๐™†:
LTO kwam een aantal weken geleden al met een plan om de boerenstand eens even flink uit te kunnen dunnen en kreeg daarbij de volledige steun van NAJK.
Beide partijen zien het liefst dat boerenbedrijven rondom de N2000 gebieden het veld gaan ruimen. Waarom? Omdat deze zogenaamde belangenbehartigers van onze sector, niet รณnze belangen behartigen, maar het belang van LNV en daarmee verraden ze hun eigen sector. Huichelaars!

'๐™Ž๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™–๐™–๐™ฃ ๐™ง๐™š๐™œ๐™ž๐™š ๐™ค๐™ฅ ๐™ง๐™ช๐™ž๐™ข๐™ฉ๐™š'
Alsof het plan van LTO al niet schadelijk genoeg zou zijn voor de sector, zijn ook nog eens de desastreuze gevolgen van het plan 'regie op ruimte' van voormalig landbouwminister Cees Veerman en andere voorname boer-wegpestende- organisaties naar buiten gekomen. Ook dit plan zal vele slachtoffers brengen in de sector.
Het zal de doodsteek betekenen voor vele bedrijven in het Groene Hart en de Gelderse vallei.
Het mooie boerenlandschap van de Gelderse Vallei zal opgeofferd worden om er een venix locatie van te maken.
Boerenbedrijven op zandgronden zullen worden opgeruimd en degene die nog wel mogen blijven, zullen worden gedwongen om natuurinclusief te gaan boeren.
Daarnaast hangt ons allen een generieke krimp boven het hoofd, waardoor de overblijvende boeren mee zullen gaan betalen aan het opkopen van collega bedrijven!!! Dit bloedgeld willen wij toch zeker niet aan onze handen hebben??!!!

๐˜ฝ๐™š๐™ž๐™™๐™š ๐™ฅ๐™ก๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™๐™š๐™—๐™—๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ฅ๐™ค๐™จ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™š๐™› ๐™š๐™›๐™›๐™š๐™˜๐™ฉ ๐™ค๐™ฅ ๐™™๐™š ๐™ฃ๐™–๐™ฉ๐™ช๐™ช๐™ง!
Bovenstaande plannen zouden een positieve bijdrage moeten leveren aan de natuur. Hiermee zou voorkomen moeten worden dat de natuur verder achteruit gaat en de natuur zich weer kan herstellen.
Onzin! Hier speelt een dubbele agenda! Dat weet iedereen met ook maar een greintje boerenverstand!! Om dit te doorzien hoeft er eigenlijk maar 1 vraag gesteld en beantwoord te worden:

๐˜ฝ๐™ค๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ๐™ซ๐™š๐™ง๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฃ๐™™
De veehouderij heeft namelijk al jarenlang enorm veel gereduceerd, maar dan nog blijft de natuur drastisch achteruit gaan wordt er gezegd. Dat geeft al aan dat reductie vanuit de veehouderij geen effect heeft op de staat van de natuur.
Hoe kunnen de boer-wegpestende-organisaties en overheden dan nog steeds moord en brand blijven schreeuwen dat het juist de boeren zijn die dit veroorzaken??!!

๐™‘๐™š๐™ง๐™ฏ๐™ฌ๐™š๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ง๐™š๐™จ๐™ช๐™ก๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™—๐™ค๐™™๐™š๐™ข๐™ค๐™ฃ๐™™๐™š๐™ง๐™ฏ๐™ค๐™š๐™  ๐˜ฟ๐™ง๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™๐™š
In een kluis met 3-dubbele hangsloten bleek onlangs een belangrijk rapport weggestopt te zijn van een bodemonderzoek dat uitgevoerd is door de Universiteit Antwerpen in opdracht van de provincie Drenthe. FDF Drenthe heeft de kluis gekraakt en STAF heeft het rapport geanalyseerd. De resultaten van dit bodemonderzoek bevestigen dat boer-wegpestende-organisaties en overheden het spoor volledig bijster zijn en een route kiezen waar de natuur niet bij gebaat is! In plaats van te wijzen naar de boerensector zouden zij eerst eens naar zichzelf in de spiegel moeten kijken! Hoe kunnen zij รผberhaupt nog gewetenloos in de spiegel kijken in de wetenschap dat ze voorbij gaan aan belangrijke feiten en daarmeeย  boerengezinnen onterecht kapot maken!!!

๐˜ฟ๐™ช๐™—๐™—๐™š๐™ก๐™š ๐™–๐™œ๐™š๐™ฃ๐™™๐™–
Dit kan maar รฉรฉn ding betekenen. Zij dienen niet het boerenbelang en houden er een dubbele agenda op na!!!

Pikken wij dat zomaar?! Laten we het gebeuren dat onze mensen, boerengezinnen, huis en haard moeten verlaten, terwijl tegelijkertijd niet Nederlanders met open armen ontvangen worden in dit land??

๐™‚๐™š๐™ฃ๐™ค๐™š๐™œ ๐™ž๐™จ ๐™œ๐™š๐™ฃ๐™ค๐™š๐™œ!!
Dit pikken we toch zeker niet langer? Genoeg is genoeg!
Hier zullen we ons met alles wat we in ons hebben tegen moeten verzetten! Als eenheid!! Voor onze toekomst!!

โ—โ—๐Ÿณ-๐Ÿณ-๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿญโ—โ—
๐Ÿ…๐Ÿ…’๐Ÿ…ฃ๐Ÿ…˜๐Ÿ…”๐Ÿ…“๐Ÿ…๐Ÿ…–
๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ๐Ÿšœ


๐Ÿค๐Ÿค๐—ฆ๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐Ÿค๐Ÿค

๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅALL4๏ธโƒฃONE๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

Deel dit topic

Noordoost

Reacties

+2
diekman
Nationele freesdag natuur weer in boerenhand
Detukkeroettwente
Waar moeten we aan denken ???iemand al meer info.
jammermaarhelaas
Quote:
Zijn we inmiddels allemaal wakker ?

Nee.

De vraag is denk ik of iedereen wakker wil zijn.
+5
Jan S
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
De vraag is denk ik of iedereen wakker wil zijn.

Rondtoeren met de trekker is zinloos.
De vraag is: Zijn we bereid tot burgerlijke ongehoorzaamheid met meer dan 50% van de boeren?
Zo niet dan gaan ze gewoon door met dit beleid. Gesteund door de zwijgende meerderheid. En dan zal het niet blijven bij het "schoonvegen" van de Gelderse Vallei en Het Groene Hart. Ook alle zandgronden (Brabant, Limburg, Achterhoek het grootste deel van Overijssel en Drente) zullen er aan moeten geloven.

Allemaal voor het milieu met instemming van de huidige boerenbestuurders van Big Agri, en de LTO.
Koeien boertje
@Jan S juist, de eerst 2 keer zijn ze geschrokken, maar toen het draagvlak van staken minder werd is er een opruim versnelling bij gekomen.
We moeten allemaal mee doen
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nรฉt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!