Illustratie van: Alex Miedema
2

Prijs Urean

Zijn er nog meer prikkers die een prijs gehoord hebben van Urean?Prikker koc melde dat zijn loonwerker 24,8 €/100kg gaat berekenen voor deze meststof, een zeer lage prijs! Helaas reageert hij niet op de vraag wie deze leverancier is. De prijs die ik hoorde van onze loonwerker is 31,3/100kg. Heeft iemand anders ook een prijs gehoord??

Deel dit topic

Reacties

Vraag eens naar het N gehalte van de urean. Dit verschilt ook nog wel eens. Maar uitgaande van30 % komt koc uit op 82.66 cent per kg zuivere N en dit is idd laag. Maar niet onmogelijk! Verschil met kas is op dit moment hoog. Kas zit op de 1 euro per kg zuiver. Voor dit verschil het je de ureanzo ongeveer op het land liggen!
koc

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's loonwerker , meststof , 2012 , qprijs en urean geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
17