Column: Provincie stuurt media het stikstofbos in | Veld-post.nl - Landbouwnieuws voor Noord-Nederland

De analyse van Stichting Agrifacts (STAF) over de bodemdata van natuur in Drenthe maakte afgelopen week veel reacties los. Ook bij de Provincie Drenthe, maar die stuurde de media het stikstofbos in.

Quote:
Het toppunt was deze week de communicatie vanuit het provinciehuis in Assen. Provincie Drenthe stuurde maandagmorgen een persbericht de deur uit met de titel ‘Reactie provincie Drenthe naar aanleiding van artikel STAF over stikstof in de bodem’. Die reactie verscheen een paar uur voordat er in Den Haag het rondetafelgesprek Stikstofproblematiek plaatsvond in de Tweede Kamer met boeren, deskundigen en belangenorganisaties. Dat zal geen toeval zijn, gok ik, want daar zat STAF ook aan tafel. En Geesje Rotgers van STAF ging daar iets zeggen over haar Drentse bodemanalyse.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN