Raad van State zeer kritisch over aanpak stikstofreductie

Landbouwminister Carola Schouten heeft forse kritiek gekregen van de Raad van State (RvS) op haar nieuwe ontwerpbesluit voor natuurverbetering en stikstofreductie. De raad komt met dit advies op verzoek van de bewindsvrouw zelf.

Deel dit topic

Reacties

JohnDeere7serie
Wie denkt de raad van state wel niet dat ze zijn! Als sectorpartijen zonder mandaat incl het ministerie het eens zijn dan hebben ze daar niks over te zeggen. O wacht ff...
BertK
Raad van State heeft verstand van wet en regelgeving, niet van biologie, natuur en stikstof.

De hopeloze wet- en regelgeving is gebouwd op onjuiste uitgangspunten, dus
daar zullen we het verhaal moeten tackelen.
+1
kanniewaarzijn
@BertK Ik kwam laatst op Foodlog tegen dat er een uitspraak van het Europese Hof van Justitie was, dat het niet uitmaakt of dit soort zaken kloppen of niet; als de politiek hiertoe had besloten, dan was dat zo!! Best wel griezelig, dit soort uitspraken.
+2
Spuit11
@kanniewaarzijn Deze uitspraak kun je door trekken. Vandaag wij, morgen gij.
Als de politiek besluit dat iedereen met rood haar en een bril ongewenst is, dan is dat dus zo. Ik geloof niet dat de overheid het beste met ons voor heeft.
Vdejong
@Spuit11
Quote:
rood haar en een bril
oei, dan loopt het slecht voor mij af.👨‍🦰
@Vdejong Wegwezen jonge !

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0