'Mestmoeders the movie': boerinnen nemen het heft in handen

Vier generaties boerinnen, ‘mestmoeders’, moeten zich bezinnen op de toekomst, maar ook op hun verleden na een tragisch ongeval in de familie. Volgende maand gaat de muzikale theatervoorstelling Mestmoeders van PeerGroup in première, de gelijknamige film was dit weekeinde in Assen te zien en verschijnt binnenkort online.

Leven en dood, insluitingen en uitsluiting, liefde en kilte - in Mestmoeders, geregisseerd door Jos van Kan, maakt het publiek kennis met vier vrouwen wier levens op de boerderij laveren tussen inzet voor het bedrijf en tegelijk: het onzichtbaar zijn, het in de schaduw staan van boeren, boerenzoons, van mannen.

Deel dit topic

Reacties

hans-hans
Mestmoeders is heel vreemd , een boer of boerin is toch juist een persoon die eten maakt voor mensen in samen werking met dieren en planten ?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0