Onderzoek naar relatie luchtkwaliteit, veehouderij en corona

Er komt een meerjarig onderzoek naar de relatie tussen luchtkwaliteit, veehouderij en corona. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de Universiteit van Utrecht en Wageningen University & Research.

Deel dit topic

Reacties

+10
Frans Z.
Uitslag bekend.
Farma_boerke
Het onderzoek naar longontseking en geiten is stilgelegd in de coronatijd. Er waren te weinig gevallen om onderzoek te doen, terwijl de geitenhouderijen doorgaan en de mens meer recreerd in het buitengebied
+1
Vdejong
Onderzoek luchtkwaliteit, industrie en corona brandt men de vingers niet aan.
+1
Nevergiveup
@Vdejong Volgens mij lagen de critische haarden in Rotterdam den Haag en Amsterdam ..
+1
Vdejong
@Nevergiveup dat zeg ik, industrie laat men links liggen.
Nevergiveup
@Vdejong je hebt gelijk vrees ik .
Ten aan zien het Sarscov 19 vaccin , mag je in New-York niet meer in stadions of andere besloten evenementen meer bezoeken als je gevaccineerd bent met Astra-Zenica je wordt daar geweigerd bij de ingang .
Daarnaast in Bayern heeft een echtpaar besloten dat nu alleen maar bezoekers mogen komen die niet gevaccineerd zijn . De omzet en bezoek is nu 70 % als voorheen en ze zijn nu zeer tevreden hiermee , daarnaast zijn er nu bezoekers die er voorheen daar kwamen nu spijt hebben dat ze gevaccineerd zijn vanwege deze beslissing van deze echtpaar .
+2
@Hans is Hobby boer wat heeft dit soort onzin nu te maken met luchtkwaliteit?
hans1980
Toen corona er net was probeerde pvdd deze link ook al te maken erg goedkoop scoren
Vuile lucht is nergens goed voor maar om daar nu corona aan te plakken
weurding
rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/…
Soja is toch niet zo gezond als men denkt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0