Column: Vechten over de hoofden van PAS-melders

Deze week startte Johan Vollenbroek met zijn MOB een nieuwe campagne tegen PAS-melders. Hij wil de overheid zo dwingen om echt werk te maken van legalisatie. Een gevecht over de hoofden van PAS-melders heen.

Deel dit topic

Reacties

BertK
Citaat : "De tweede uitzonderingsgrond is onevenredigheid. Bodden noemt een voorbeeld van een schutting die 30 cm te hoog is. Daar heeft eigenlijk niemand last van en dan ‘staan de gevolgen van het afbreken van de schutting niet in een redelijke verhouding tot het met handhaving te dienen belang’. Maar bij stikstof en natuurbeheer gaat het wel ergens over, dus daar kan de overheid zich niet op beroepen."

Ben benieuwd of de rechter mijn 0,01 % depositie als onderdeel van de totale kringloop het waard vindt om op te handhaven. Gaat dat ergens over bij stikstof en natuurBEHEER? Natuur staat niet stil, dat is wel wat de natuurwappies zouden willen. Laten we de totale natuurkringloop in beeld brengen, inclusief successie, co2 en afbraak organische stof.
+2
hans-hans
Ik denk dat ze gewoon minder koeien enzo willen in NL en dat dit stikstof gewoon een soort rookgordijn is
Ik snap er gewoon helemaal niks van die stikstof problemen
Staf heeft een keer verteld hoeveel pokon of zo per ha is en dat was als je echt eerlijk bent toch super weinig
Als daar een bos van lijd of een ander iets dan snap ik er in elk geval niks meer van
sorry
Quote Reactie van @hans-hans:

Ik denk dat ze gewoon minder koeien enzo willen in NL en

mob wil gemeentes in gebreke stellen en hiervoor geld vangen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0