Probleem hydroliek case international 644

Hallo iedereen,

Ik heb een probleem met mijn hef van mijn case international 644 deze heefd een vergrendeling die je kan inschakeln als je aan het maaien bent en je wilt maar dat de maaier tot een bepaald punt zakt nu als ik deze vergrendeling Inschakel en ik doe de hef omhoog dan wilt deze nietmeer zakken ook niet als er gewicht aan hangt .
Wat kan de oorzaak hiervan zijn .
Als iemand het weet laat het even weten in de reacties .
Met vriendelijke groeten dylan.

Deel dit topic

Reacties

+2
SJB533
Ik weet niet, hoe de hef van een Case International 644 werkt, ik ken het type niet... Of bedoel je de +International 644? 🤔
tractorfan.nl/topic/228504/
dylan-vd644
@SJB533 ja van een international 644
redeagle14
@dylan-vd644 als je die knop verdraaid kan er wel olie in de cilinder maar er niet uit.
dylan-vd644
@redeagle14 maar normaal als je die vastzet die knop en je hef staat half omhoog en je doet de hef omhoog en naar beneden dan moet die toch tot op dat punt zakken waar je die hebt vastgezet .
cyrus-van-gelder
@dylan-vd644 klinkt alsof een ventiel van de retour kapot is
cyrus-van-gelder
@dylan-vd644
    het is idd ook mogelijk dat je em zelf vastgezet hebt zoals ook al opgemerkt is door red eagle
    [*
kramer
Quote Reactie van @dylan-vd644:
international 644
Zeg het dan gelijk!!!
Corne S
Die draaiknop aan de linkerkant is de daalsnelheidsregeling. Als je deze helemaal dicht zet, zakt hij niet tot erg langzaam. Je moet de knop zo instellen dat de desbetreffende machine op de juiste snelheid zakt en vervolgens tijdens het werk moet je van die knop afblijven.

Als je wilt dat je machine niet verder omhoog of omlaag kunt, draai je een boutje in de kwart cirkel van positieregeling. Het derde hendel dichtst bij spatbord kun je ook als markering gebruiken, verder doet dit hendel niets.
Klein Rot
@dylan-vd644
Als je de hoogte van de hef met de linkse hendel instelt, als je dan de rechter diepteregeling hendel helemaal omhoog doet zal de hef maximaal omhoog gaan. Druk je de diepteregeling daarna weer naar beneden zal de hef dalen tot het punt dat je met de linker hendel hebt ingesteld Let wel op met machines die door de aftakas worden aangedreven dat de tussen as niet te lang is en dat de hoek niette groot wordt.
dylan-vd644
@Klein Rot ja maar als ik deze heb ingesteld en ik doe dan de hef omhoog zakt hij erna niemeer
Klein Rot
@dylan-vd644
De draaiknop onder de stoel staat wel open en er hangt gewicht in de hef.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden olie , motor , hef en hydroliek geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN